Следва

Печени картофи с розмарин и сос айоли от шалот и портокалови цветчета

Партитата по света: от София Джаред Лето се приземи на парти в Париж

Накъде отлетя Джаред Лето, след като слезе от сцената на Sofia Rocks, може би...

All About Life преди 9 години

Накъде отлетя Джаред Лето, след като слезе от сцената на Sofia Rocks, може би са се запитали многобройните фенове на феста.

Ами, за Париж, оказа се, след като от първокласната ПР-компания Karla Otto разпространиха снимки от събитието снощи, домакинствано от посолството на Италия във френската столица и организирано по повод новата колаборация на дизайнера Джанвито Роси с германския моден интернет магазин Mytheresa.com

На събитието, по думите на очевидци, е присъствал, освен Лето, и цял Париж. Гостите е посрещал лично домакинът на мястото, посланикът на Италия във Франция Джандоменико Маляно. Вечерята е започнала в Globe Room, където на гостите са били предложени коктейли и закуски. В следващата, номер 2 за вечерта, зала, наречена Sicilian Theatre Room, на гостите е сервирана традиционна италианска вечеря.

Роси, разбира се, е главното действащо лице на това първокласно парти, при това силно посетено, макар и в разгара на лятото, а сред красивите дами и господа могат да се видят принцове, принцеси и обикновени звезди, нещо, което все ни кара да си представяме с фантазен намек, че София можеше, при по-добър късмет, да е Париж.


Принцеса Дина Абдулазис


Елизабет, принцеса фон Турн унд Таксис


Джанвито Роси, Джаред Лето и Джъстин О'Шей


Джаред Лето


Джаред Лето и Кристин Арп


Джъстин О'Шей и Вероника Хайлбронер

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 12 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 12 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.