Следва

Искра Ангелова стана майка на момиченце

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Бразилия домакинства за втори път световното първенство, първият път беше през 1950 година и така става петата държава, която домакинства световно първенство два пъти, след Мексико, Италия, Германия и Франция...

Events преди 9 години

Полуфинална среща от Световното първенство по футбол - Бразилия 2014 пряко предаване от Сао Пауло

 

БНТ1, 9 юли, 23:00 часа

Бразилия домакинства за втори път световното първенство: първият път е през 1950 година, и така става петата държава, която домакинства световно първенство два пъти, след Мексико, Италия, Германия и Франция. Първенството се провежда за пръв път в Южна Америка след Световното първенство по футбол през 1978 година в Аржентина. В този, и всеки друг, смисъл финалът в неделя е задължителен.



Космос: Електрическото момче

National Geographic, 9 юли, 22:55 часа

Поредицата "Космос“ има за цел да отвори очите на световната аудитория за чудесата на вселената, разкрити с внушителната сила на науката и анимирани разкази. „Космос” използва нови похвати в научния разказ и си служи с популярни елементи от оригиналния сериал, включително космическия календар и кораба на въображението. Филмът обединява скептицизма с порива за нови познания и преплита точната наука с визуални, емоционални и духовни елементи в едно неповторимо изживяване – поглед към космоса в цялата му необятност.



"Правилата на играта" - мистъри с уч. на Ръсел Кроу, Бен Афлек, Рейчъл МакАдамс и др.

KinoNova, 10 юли, 15:20 часа

Конгресмен Колинс (Бен Афлек) е влиятелен политик, който е изненадан от новината, че неговата асистентка, с която има афера, е убита. Със случая се захваща опитният репортер Макафри (Ръсел Кроу), който открива множество факти, които водят това убийство към смъртта на други двама души. Макафри съвсем скоро разбира, че случаят е много голям и в дъното стои мултимилионна компания, която няма да позволи никой да застане на пътя й. Той иска да помогне на стария си приятел, сенатор Колинс, но играта загрубява, когато по петите на Макафри са изпратени наемни убийци.



"Най-дивите острови: Занзибар"

Animal Planet, 11 юли, 16:30 часа 

Насладете се на най-зрелищните кътчета на света с "Най-дивите острови". Елате на пътешествие в гъстите джунгли на отдалечените острови на Рио Негро в Бразилия. Изкачете планинските склонове на остров Ванкувър. Намерете подслон на ветровитите Фолклендски острови и се изгубете сред безбройните японски и филипински островчета в прекрасната поредица, която проучва богатата история на тези девствени райски кътчета.



Григор Димитров - Анди Мъри - Уимбълдън 2014 (тенис турнир от Големия Шлем, Лондон)

Film Plus, 12 юли, 08:00 часа

Уимбълдън, е най-старият турнир по тенис в света. За първи път се е състоял през 1877 година в "Ол Ингланд Лоун Тенис енд Крокет Клъб" (All England Lawn Tennis and Croquet Club). Оттогава се провежда всяка година през юни и юли месец в Уимбълдън, квартал на Лондон, Обединеното кралство. Той е един от четирите турнира по тенис от Големия шлем и е единственият от тях, който се играе на трева.



Антъни Бурдейн: Без задръжки - кулинарно предаване

24 Kitchen, 12 юли, 20:00 часа

Антъни Бурдейн е един от най-известните готвачи в света. Работи като изпълнителен готвач повече от 30 години в легендарния ресторант Brasserie Les Halles в New York City и е един от най-добре платените майстори в кулинарния бизнес според класацията на сп. Форбс.

Кулинарното шоу "Без задръжки" (No Reservation), което Бурдейн води и в което приготвя странни вкуснотии, е хит сред зрителите на Travel Channel.



Строителни постижения: Строителството на модерното летище в Мумбай

Discovery Channel, 13 юли, 16:00 часа

Архитектът Дани Форстър посещава нови невероятни строежи в предаването Строителни постижения, в което Discovery Channel показва тайните на едни от най-мащабните строителни постижения на нашето време. Всеки епизод е посветен на различен грандиозен проект, като той се илюстрира чрез компютърна анимация и анализи на строители, проектанти и инженери.



"Записите на Андерсън", криминален трилър, САЩ, 1971

Cinemax, 14 юли, 19:20 часа



Как работи вселената?

Discovery Science, 15 юли, 23:30 часа

Има само осем планети в нашата слънчева система, но може да има стотици милиарди планети само в нашата галактика Млечния път. Това предаване проследява пътешествието на планети, тяхното израстване от зрънце прах до величествените различни светове, които виждаме днес.


Премиера нова ексклузивна поредица: НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Бягството на комарджията

History Channel, 15 юли, 22:00 часа

"Надпревара за находки" е особен вид търсене на съкровища, при което ако имаш късмет, можеш да забогатееш чрез участие в търговете. Участниците в търговете са на всякаква възраст - от млади мъже и жени, включили се за забавление и от любов към приключенията, до семейни двойки, търсещи да постигнат бърза и лесна печалба.

Още от днес (09 юли 2014):

Б като_ Библия, Б като Блог

Редакторски двубой: Да или Не на новата прическа на Кристен Стюарт?

И още...

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 5 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 6 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?