Следва

Геометрия и дъждовни капки

Б като Библия, Б като Блог

Всеки от нас е усещал онова приятно гъделичкане и вълнение в корема при първия допир на...

All fashion преди 9 години

Като птиците в Санта Моника

Всеки от нас е усещал онова приятно гъделичкане и вълнение в корема при първия допир на стъпалото с морския пясък. Усещането от бялата кожа, още пазеща спомена за студовете, но готова да се открие, да диша! Огромно синьо небе и безкраен хоризонт, който ни карат едва да сдържаме детската си радост и порива да затичаме, да заскачаме и да останем тук и така завинаги…























Бански: Ted Baker
Шапка: H&M
Къси панталонки: Forever 21
Кецове: Converse
Топ: Abercrombie

jaglever.com

Фото дневник: Бразилия

Плажове, широко небе, цветове и екзотика! Добре дошли в Бразилия! Тръгваме по стъпките на една млада пътешественичка из страната на самбата, разтваряме широко ръце и сетива и се потапяме в магията на Южна Америка.





































































tuulavintage.com

Асиметричен минимализъм























Черно и бяло, силно изрязано и перфектно проветриво за летните жеги. Този аутфит е сякаш създаден със смело боравене с ножиците и носи дръзко рок'енд'рол усещане. Прекрасен пример за разчупване на класическата монохромна комбинация.

Топ:Tuchuzy
Пола: Friend of mine
Слънчеви очила: Sunday Somewhere x fashiontoast Paris
Колие: Bones & Feathers Collective
Сандали: Aquazzura Sahara
Чанта: Michael Verheyden

fashiontoast.com

Хрупкави карамелени близалки
















cupcakesandcashmere.com

Трикче за перфектна фестивална прическа























Обичаме фестивалите, но трябва да си признаем, че жегата и влажните условия правят поддържането на прическата меко казано трудно. И при липсата на електричество, няма как да си помогнем с пресата и сешоара. Ето как, нуждата от лесен начин да контролираме неприятното къдрене и бухване, ни доведе до тук. Представяме ви полезна рецепта за домашно приготвен спрей, който ще ви спаси в влажните горещи дни.

Ще ви трябват:
1 чаша топла вода
1 супена лъжица балсам за коса
½ супена лъжица кокосово олио
1 супена лъжица морска сол
малко гел за коса

Изсипете топлата вода в малка спрей бутилка и след това добавете останалите съставки. Топлата вода ще разтопи солта, но за всеки случай, препоръчваме добре да разклатите бутилката, за да се смеси всичко.

Напръскайте цялата коса докато е леко влажна или суха. Наведете глава и намачкайте продължително косата си. Оставете я да изсъхне от само себе си, като от време на време продължавате да я мачкате. За най-добри резултати, препоръчваме да излезете навън докато косата изсъхва, тъй като жегата и слънцето се отразяват страхотно на тази прическа.

След като вече сте сухи и готови, можете да топирате леко в корените за допълнителен обем. За завършек, напръскайте пръстите си с малко лак за коса и ги прокарайте през косата, като отново я намачкате.

Чувствайте се свободни да експериментирате с количествата на отделните съставки – за повече къдрици – добавете още морска сол, ако косата ви е прекалено суха – добавете повече олио. И така докато не намерите идеалните за вас съотношения.

abeautifulmess.co

More from View Sofia

More All fashion