Следва

Джаки Айнсли дари Гай Ричи с пето дете

Instagram на седмицата: Световното първенство по футбол през погледа на звездите

Световното първенство по футбол е почти към своя край, а звездите не спират да показват съпричастност към любимите си отбори, където и да се намират по света...

People of art преди 9 години

Световното първенство по футбол е почти към своя край, а звездите не спират да показват съпричастност към любимите си отбори, където и да се намират по света.

Социалните мрежи на известните само напомнят, че светът наистина е футбол, а ние пък напомняме на вас, че всяка седмица събираме най-интересните моменти от Instagram профилите на любимите ни популярни личности, за да ги покажем на страниците ни в интересна селекция.

И, разбира се, след снощния исторически мач, нямаше как да не отразим реакциите на едни от най-красивите жени в света. Бразилските супермодели Алесандра Амброзио и Адриана Лима, които силно аплодираха своя национален отбор по време на полуфинала вчера, бяха съкрушени от нечувания резултат (бел.ред. 7:1 в полза на Германия). Двете красавици стискаха палци със затворени очи, за да стане някакво чудо и да спаси от подобно падение техните сънародници, но такова просто беше невъзможно да се случи под натиска на германските футболисти.



От своя страна пък, тяхната колежка Хайди Клум беше повече от щастлива за нейните момчета. Тя публикува снимка, на която е застанала пред огромен телевизор и е скрила очите си с ръце, но е видимо доволна от случващото се. Под кадъра дългокраката блондинка написа: "Можете ли да повярвате? Аз не мога. 1 ... 2 ... 3 ..... 4 .... 5 .... 6 ..... 7 ..."

Тя също като Лима и Амброзио е облечена в дънкови панталонки, но за разлика от тях черна тениска, на която гордо пише Deutschland (Германия).



В галерията сме събрали и още звездни фенове на футбола, които не скриха интереса си към Мондиала през последния месец.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра