Следва

Памела Андерсън и Рик Соломон се развеждат за втори път

Винъс Уилямс, Майкъл Фелпс и още спортни величия се съблякоха за корицата на ESPN

Традиционно по това време на годината списание ESPN обявява спортистите, които са позирали голи или полуголи за годишното си издание...

People of art преди 9 години

Традиционно по това време на годината списание ESPN обявява спортистите, които са позирали голи или полуголи за годишното си издание.

Тази година не е по-различна от предходните и за шести пореден път в селекцията влизат не един, а цели шест спортиста с изявени и доказани във времето качества.

Легендата и петкратнатната шампионка от „Уимбълдън“ Винъс Уилямс, носителят на 18 златни олимпийски медала Майкъл Фелпс, Маршон Линч от Сиатъл Сийхоукс, първият бейзмен на Милуоки Бруърс Принс Филдър, 208-сантиметровият баскетболист Серж Ибака и златната медалиска по сноуборд Джейми Андерсън за увековечени в изключителни кадри, в които личи целият им мускулен и атлетичен масив.

Главният редактор на ESPN The Magazine, Чад Милман, споделя по повод излизането на броя: " Нашата мисия е да отдадем почит на тези хора, на телата им и на всичко, на което те са способни!"











„Голият“ брой на списанието, известен като The Body Issue, се очаква да излезе на 11 юли. Първото му издание бе през 2009 г., когато на една от кориците бе тенисистката Серина Уилямс. 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра