Следва

Проект КРАСИВО ТЯЛО: Стъпка 4: Естетика

Включи се в новата игра на LANCASTER и ViewSofia и спечели страхотни награди - условието на играта

Включи се в новата игра на LANCASTER и ViewSofia и спечели страхотни награди - условието на играта

All About Life преди 9 години

Всичко за лятото е готово!
Но все още не излезли в отпуск, само тайно мечтаем да имаме тен. И не просто тен, а онзи блестящ загар, получен след дни на отмора, чиито топли тонове покриват кожата до съвършенство. Мечатем за златистата кожа, която носи добро настроение и която ни прави щастливи, запазвайки се и през цялата година в същата кондиция.

И сега ваканционният тен най-накрая е постижим, дори и без слънце, а тайният продукт носи името Lancaster. Първият автобронзант, който пресъздава този естествено сияен ваканционен тен. Неговата неповторима нежна текстура ни изпраща далеч до горещ пясъчен бряг, където да изживеем удоволствието от лятото.

Едва ли има човек, който да не иска да притежава подобен продукт. А пък ние като истински приятели на красотата, ти даваме възможност да го спечелиш.

Условието:

От всички желаещи да се сдобият с прекрасния продукт се иска, да ни напишат в коментарната форма: Какъв е цветът, който най-добре би описал Вашето лято?, разбира се, с кратък мотив - защо точно този цвят, заедно с имената и годините ви.

Наградата:
На случаен принцип ще изберем трима късметлии, които ще получат съответно:
- Aвтобронзиращ продукт на Lancaster за лице и тяло 125мл + семпли,
- Aвтобронзиращ проукт на Lancaster за лице 30мл + семли
- Плажен несесер със семпли - по 1бр. от всяка.

Срокът:
Седем дни, от днес, 09 юли, до сряда, 16 юли, включително!

Успех!

<<< ОБРАТНО КЪМ АНОНСА

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.