Следва

Editors' choice - Перфектният мъж за лятото. Точен профил.

Ексклузивно: Марго Канфьор и Муна Гул от Shiseido и личните им бюти тайни

Две прекрасни млади дами с изключително позитивно излъчване се...

Други преди 9 години

Две прекрасни млади дами с изключително позитивно излъчване се усмихват загадъчно. Марго Канфьор, връзки с обществеността и Муна Гул научен изследовател в лабораториите на Shiseido са в България, за да предствят ексклузивната иновация Ultimune, продукт, в който миновено се влюбихме и който със сигурност заслужава и вашето внимание.

Още за Shiseido Ultimune тук>>>

Покрай революционните качества на Ultimune, Муна и Марго, две великолепни млади дами, се съгласиха да разкрият и няколко лични бюти тайни, ексклузивно и само пред екипа на View Sofia:

V.S. Вашият сутрешен ритуал:

Марго: Всяка сутрин използвам Ibuki cleansing foam gentle purifying. За пяната задължително използвам специална четка, още докато съм под душа, след което нанасям Ultimune. Следват Shiseido Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream който е по-богат от Ibuki, a за тяло нанасям антицелулитният Shiseido Advanced Body Creator Super Slimming Reducer.
Муна: Аз започвам с Future Solution LX wash cleansing foam, после нанасям Ibuki  Softening concentrate, винаги с памучен тампон и Ibuki хидратираща емулсия, задължително използвам новия Ultimune и завършвам с Future Solution LX Eye and Lip Contour Regenerating Cream.

V.S. Винаги носите със себе си...

Марго: Винаги нося със себе си почистваща пяна. Задължително е в чантата ми, не само когато пътувам. С времето разбрах, че добре почистеното лице се отблагодарява многократно.
Муна: BB крем с SPF30 и Ultimune, разбира се. Това е всичко, от което имам нужда.

V.S. Вашето бюти табу...

Марго:
Никога не използвам груб скраб за лице. За съжаление много жени го правят, и то всекидневно, което има обратен, негативен ефект върху кожата им. Към кожата трябва да се отнасяме с любов.
Муна: Моето табу е да си легна без да сваля грима. Никога не го правя, и съветвам всяка жена да отдели няколко минути вечер, за да почисти лицето си. Гледайте на това като на инвестиция.



V.S. Най-разпространената грешка, която жените допускат в грижите за кожата си...

Марго: За съжаление малко известен факт е, че слънцезащитните продукти трябва да се отстраняват, също както се сваля грим. Измиването с вода не е достатъчно..
Муна: За мен пък е учудващо, че все още има жени, които вечер почистват лицето си със сапун, а сутрин използват само вода. Промяната само на този навик би имала изключително положителен ефект върху състоянието на кожата им. Наистина.

V.S. Вашият SOS трик, с който си връщате самочувствието...

Марго: Държа крем за околоочен контур в хладилника. Прави чудеса когато нищо друго не помага. Заличаването на умората, светлина в погледа ми стигат, за да спася положението.
Муна: Странно, но и аз първо си помислих за очите, за погледа. При мен работи подчертаването на очите – очертавам с молив, няколко нови пласта спирала иq разбира сеq червено червило. Това е напълно достатъчно.



V.S. Любимият ви парфюм...

Марго: В последно време, може би заради сезона, но и не само, много харесвам L'Eau Couture на Elie Saab. Много е свеж, и усещам как променя настроението ми.
Муна: Моят фавотит е Serge Lutens Cuir Mauresque.


V.S. Красотата за вас е...


Марго: Да се усмихваш. Щастливата усмивка прави всеки красив.
Муна: Красотата е самочувствие. Жената трябва да бъде уверена в себе си, за да изглежда красива.







ViewSofia благодари на Марго Канфьор и Муна Гул за приятния разговор!

 

More Други