Следва

Кой как избра да се рекламира: Рита Ора за Cavalli

Editors' choice - Перфектният мъж за лятото. Точен профил.

null

Други преди 9 години

И ако през изминалата седмица си представяхме, че сме Maleficent и имаме вълшебна пръчица, с която да променяме по мярка летните си планове, то през тази, умело мечатем за мъже, истински, от плът и кръв, които ни пасват физически, емоционално и сме готови още веднага да споделим лятото си с тях. 

Ива


Перфектният мъж за лятото има готина усмивка и сламена шапка, стяга си багажа за норматив и е заредил колата с всичко необходимо за хубаво прекарване.

В съзнанието ми изниква силуета на Джош Дюамел, мъж, с който лесно бих си представила да прекарам лятото. Пада си по спорта, което е супер, защото така има шанс и аз да поспортувам. Каква по-добра мотивация от чаровен мъж по бански, в чиито ръце спокойно да паднеш от сърфа? В градската среда е стилен, леко небрежен, но с ясно изразена индивидуалност. Изглежда еднакво добре на червения килим и в домашна обстановка с пухкави кучета в ръцете. Освен че е страшно готин, той готви, пазарува и отделя много време на семейството, качества присъщи само на истинските мъже. Като се замисля, май не бих го отказала по всяко време на годината...



Таня

Идеалният мъж за лято 2014 – Григор Димитров! Не знам дали, защото предизвиква огромно възхищение и гордост у цялата ни нация и по този начин – вълнение в моето коремче или просто, защото е неустоимо чаровен и естествен, този млад красавец би бил страхотно другарче за летни пътешествия. С тази негова кипяща енергия и жизненост няма начин да ни бъде скучно с този голям победител.



Габриела

Мечтаната почивка почти винаги е придружена и от мечтания мъж. Взимаме го с нас заради непрестанната ни нужда от любов и обгрижване. Той е този, който ще ни носи коктейли, ще ни разтрива рамената, ще ни помага с натоварената плажна чанта и ще ни гледа любовно.

Моят летен мъж е този единственият с неостаряващ чар и сексапил - Джордж Клуни. Ролята да ме носи на ръце и да ме разсмива, набръчквайки тези сладурски тръпчинки, страшно му приляга.

С Джордж под ръка и с капела в другата, отлитам със слънчево настроение.

Диана

Dave Gahan/ Depeche Mode

Цяло лято с Дейв би било сбъдната мечта с почти двадесет годишна давност. Влюбена съм в него и му се възхищавам от ранните си тинейджърски години. Страхотен мъж, за когото знам почти всичко, и който въпреки това все още ми е интересен и секси. 

Представям си как ще се смеем много докато сравняваме приликите и измислиците между медийният образ, който съм обожавала през цялото това време и реалният човек, който седи до мен на брега на морето. Той е супер елегантен, за това нямам търпение да видя как ще изглежда на плажа. 

Достатъчно уверен и мъдър, за да не се опитва да ме впечатли, той просто ще е много готин и ще ме печели с комфорта и спокойствито да сме заедно. Създава приятното усещане за хармония и пълнота. Има какво да ми разкаже и харесва компанията ми. Ще пътуваме много, само двамата, ще стигнем до забравени места на край света. Със сигурност ще си изкараме прекрасно лято, приключенско и споделено, което изпълва с емоции и цветове... и се превръща в реалност...



Пламена

Моят перфектен мъж е със златист загар и в невероятна форма. Носи ми спокойствие, чувство на безгрижие и е поне толкова луд, колкото аз съм. Готов е да тръгне навсякъде с мен и е отличен шофьор, за да ме вози навсякъде, където поискам.

Иначе е висок, мургав, с широки рамене, тъмна коса и сини очи. Харесва ме такава, каквато съм и не иска да ме променя. Обича недостатъците ми, а аз неговите НЕ, защото той няма такива.

Да ме извини Шакира, но за мен перфектният все още си е нейният Жерард Пике

 

 

More from View Sofia

More Други