Следва

Вашите хитри домашни трикове за красота

Българска роза и японски научни открития в революцията Ultimune на Shiseido

Базиран на дългогодишно изследване, доказващо способността на кожата сама дa...

Beauty News преди 9 години

Две прекрасни млади дами с изключително позитивно излъчване се усмихват загадъчно. Марго Канфьор, връзки с обществеността и Муна Гул, научен изследовател в лабораториите на Shiseido са в България, за да предствят ексклузивната иновация Ultimune, който със сигурност заслужава нашето внимание.

Базиран на дългогодишно изследване, доказващо способността на кожата сама да активира имунната си бариера, Ultimune работи за подсилване на мулти-защитните й сили. Напълно в духа на японската прецизност, финес и философия към живота Ultimune не моделира, а деликатно, но с пълна сила въздейства на лангерхансовите клетки, които възстановяват отслабените функции на кожата вследствие на агресори като околна среда, стареене и емоционален стрес.

Комплексът на Ultimune включва комбиниранотот действие на българска розова вода, акваинпул и бета-глукан и наистина прави чудеса.

Ultimune трябва да заеме мястото си преди всички останали разкрасителни продукти, защото оживява и подсилва силите на кожата, като я прави готова да приеме любимите ни серуми и крем за лице.

Покрай революционните качества на Ultimune Муна и Марго съгласиха да разкрият и
няколко лични бюти тайни. Прочети тук>>>












 

More Beauty News