Следва

Директно от Париж: Dior Haute Couture есен-зима 2015

Fashion Days: Аз заслужавам нови обувки!

В началото бе Пепеляшка,след това Кари Брадшоу,а сега...

Shopping преди 9 години

В началото бе Пепеляшка,след това Кари Брадшоу,а сега ние сме на ход.

Обувките,тези малки произведения на изкуството,красиви като скулптури и даровити като малки дяволчета, са способни да оправят и най-лошия ни ден само с едно докосване до луксозната кожа.

Колекционирането им ни снабдява с прилив на мини адреналин, равен на този в кръвта на колекционер, докопал се до лелеяна находка. Формата, изяществото, красотата и елегантността и са същинска симфония в иначе добре подготвените ни уши.

Високите токчета,освен като опиат за жените,са известни и с историята си. В предишните епохи само заможните хора са носили обувки на ток. Всички останали са били с практични такива, пригодени за работа. Начинът,по който са били "облечени" нозете, е бил мярка за класа. А и нека си признаем - и до днес у нас е заложено - да съдим за жената и за мъжа по обувките им.

И с днешна дата, мечтаейки си за перфектния чифт стилето, болезнена тръпка от желание свива стомаха ни, защото се подсещаме за понятия като съблазън, страст и свобода, идеално фокусирани в страхотните чифтове на иконичния американски бранд Guess.

Като истински shoeholics избираме не един чифт, а цели пет. Отнасяме ги с нас на Nikki beach, в Палма де Майорка, където леко, със сладка въздишка, излягаме бронзираните си крачета на бяло сепаре, с коктейл в ръка, наслаждавайки се на преливащия от цветове залез. А жените наоколо, леко,с възхита и обезателно с доза ревност, не свалят очи от любимите ни Guess, чиито тънки каишки нежно и с любов обгръщат глезените ни.

Всичките ни любими модели са на един клик разстояние, в чисто новата кампания на Fashion days.

www.fashiondays.bg/campaigns/women/

www.fashiondays.bg/campaigns/women/
 

More from View Sofia

More Shopping