Следва

Божествени тела - Бионсе, Терон, Мендес. Мисията неВЪЗМОЖНА

Каролин де Мегре е новата френска муза на Lancôme

Френската къща за красота, избра недотам извесната, но пък безобразно прекрасна - Каролин ду Мегре за новата си муза...

Celebrity beauty преди 9 години

Гигантът Lancôme успя да ни изненада тези дни.
Обратно на досегашната политика на големия бранд - да подписват само с най-изявените холивудски знаменитости като - Джулия Робъртс, Кейт Уинслет и отскоро Лупита Нионг'о, френската къща за красота избра недотам извесната, но пък безобразно прекрасна - Каролин де Мегре за новата си муза.



Французойката, която освен любимка на street style фотографите, се слави и като модел и прохождащ музикален продуцент, е олицетворение на френския шик и е всичко това, което много жени се опитват да бъдат стилово, но така и не успяват. Парижанка до мозъка на костите си, Каролин е истинска находка и, според нас, абсолютно интересен ход от страна на големия бранд.

Интересно е, че след договора им с изключителната Дария Вербови, те се спряха именно на де Мегре за есенната си колекция декоративна козметика. Освен това от Lancôme издават, че са твърдо решени да работят с нея не само по кампанията, а и по промотирането на новата й книга: How to be Parisian Wherever You Are: Love, Style, and Bad Habits.

"Наистина съм поласкана от тази колаборация, която ще е като никоя друга досега за Lancôme," сподели де Мегре в изявление. "Това е началото на едно очарователно приключение, с един бранд, който страшно много обичам. Бранд, който предлага една различна визия на женствеността: такава, която е свободна, интелигентна и едновременно докосваща сърцето и ума."

В нетърпеливо очакване сме на всичко, което ще излезе от тази колаборация. Неутрални, ултра шикозни цветови нюанси в безпогрешни луксозни опаковки в безбройни разновидности за силни и чувствени жени. Като нея...

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя