Следва

Нова мини поредица по Viasat History разказва за историческите събития в Англия през XV век

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Лятната кино вълна продължава да ни държи на върха с пълна сила...

Movies & TV преди 9 години

Лятната кино вълна продължава да ни държи на върха с пълна сила. Вече сигурно сте гледали някои от страхотните филми, които ви представихме ( Trailer1, Trailer2, Trailer3, Trailer4), но ако жадувате за още истории, приключения и екшън, сега е момента да видите още от новите предложения, които съвсем скоро могат да бъдат гледани на голям екран. Така че изберете иии... Action!

"Young Ones"

 Актьорите: Майкъл Шанън, Никълъс Холт, Ел Фанинг, Коди Смит-МакФий, Ейми Мълинс, Анди МакФий

Режисьорът: Джейк Полтроу

Сюжетът: Young Ones” е постапокалиптична уестърн драма, в която тежка суша е трансформирала Съединените щати в гигантска пустиня, а водата се е превърнала в безценна стока. Борещи се със суровите условия, двама съседи, които са готови на всичко, за да защитят семействата си, се изправят един срещу друг, преследвани от своето минало.

Премиерата: 13 август (Канада)









"The Last of Robin Hood"

Актьорите: Кевин Клайн, Сюзън Сарандън, Дакота Фанинаг

Режисьорът: Ричард Глатцер и Уош Уестморланд

Сюжетът: Какво се случва, след като прочутият актьор достига върха в своята кариера – той среща една 15-годишна „старлетка” (в ролята – Дакота Фанинг) и се впуска във връзка, която може да разруши живота му. Като майката на младото изкушение за Флин ще видим Сюзан Сарандън, която е изпълнена с амбиции и впоследствие пише книга с подробности около аферата на дъщеря си. Какво може да стори жаждата за слава – ето, вижте!

Премиерата: 29 август (Америка)







"Leprechaun: Origins"

Актьорите: Дилан „Hornswoggle” Постл Стефани Бенет, Тийч Грант, Брус Блейн, Адам Бойс

Режисьорът: Зак Липовски

Сюжетът: Филмът разказва за две млади двойки, които на ваканционна разходка из Ирландия откриват, че една от най-известните местни легенди е ужасяваща реалност.

Премиерата: 26 август 







"The Giver"

Актьорите: Джеф Бриджис, Мерил Стрийп, Брентън Туайтс, Кейти Холмс, Александър Скарсгард, Камерън Монахан, Тейлър Суифт

Режисьорът: Филип Нойс

Сюжетът:  В едно общество на бъдещето, забравило война, бедност и всякакви емоции, безпроблемният, лишен от болка и тревоги живот си има цена – младият Джонас (Брентън Туайтс) разбира това, защото е избранник сред връстниците си да носи паметта на миналото, докато другите са освободени от това знание, и започва да получава спомени от „Дарителя” (Джеф Бриджис).

Премиерата: 15 август





More from View Sofia

More Movies & TV