Следва

Директно от Париж: Jean Paul Haute Couture есен-зима 2015

Миналото: да си припомним великолепната "Stupid" кампания на Diesel, заради фундаменталното й присъствие по всички рекламни точки на планетата

... преди точно четири години, когато от марката решиха да ни...

All fashion преди 9 години

... преди точно четири години, когато от марката решиха да ни пошегуват с посланието «Готино е да си тъп!». Така уверяваха идиотските плакати на Diesel със съответстващите им илюстрации от лятото на 2010 година, надничащи тогава от всяка възможна рекламна точка на света.

Всъщност, светът принадлежи на умните хора, но е чудесно да са и с достатъчно чувство за хумор тези същите умници. Да се планира всеки ход е глупаво, защото има неща, които генерално не зависят от нас, а и по други разни причини.

Умно е да се надсмееш, да се избъзикаш, и с околните, и най-вече със себе си.

Отлична рекламна идея, поредната, защото оригиналността е присъща на колегите от Дизел от много, много години. А тази носталгична, леко, капания на италианската марка е от типа, които просто трябва да се преподават!







Виж всички снимки тук>>>
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.