Следва

БНТ HD с обновена програмна схема

Щрихи от едно минало: Анджелина Джоли и някои "тъмни" и "опасни" моменти от преди

Всички сме наясно, че животът на звездите, макар и луксозно опакован и гримиран за външното око, има своите странни и спонтанни моменти, които е далеч, далеч по-добре да си останат скрити... 

People of art преди 9 години

Всички сме наясно, че животът на звездите, макар и луксозно опакован и гримиран за външното око, има своите странни и спонтанни моменти, които е далеч, далеч по-добре да си останат скрити. 

Една от най-сладките, красиви, многодетни и щастливи с мъжа до себе си в момента звезди определено е Анджелина Джоли, великолепна и блестяща, която обаче определено познава и двете страни на монетата.
Нейната "тъмна" и "опасна" страна, както самата тя я нарича, се появи заедно с видео, което бе публикувано в мрежата преди дни от бившия наркодилър Франклин Майер. Давността на кадрите е 15 години.

 На записа се вижда как Джоли говори по телефона с баща си, темата са майка й и брат й.

Майер казва, че дълго е доставял незаконни наркотични вещества на звездата.

"Анджи беше няколко години мой клиент. Продавах й хероин и кокаин. Един ден тя се обади, а аз се втурнах към нея - това беше нейният начин да ме моли да й донеса лекарства. Точно тогава си купих видеокамера и просто реших да я взема със себе си".

Майер отбеляза също така, че се е срещал с актрисата по два или три пъти седмично, а тя е се се свързвала с него, всеки път когато е била в града, за да похарчи поне стотачка за наркотици. При това Джоли не е била против и да разказва на "продавача" за своя личен живот, като му е споделяла подробности за връзката си с Били Боб Торнтън, както и своите сексуални предпочитания.

Връщайки се към видеото, можем да видим шокиращо уморения вид на актрисата, която освен всичко е и прекалено слаба.

 

През 2011 година в свое интервю, Джоли сама повдига темата, като накрая заявява, че просто е щастлива, че е жива. 

"Минах през тъмни и опасни времена, но успях да оцелея. Не умрях млада, имах късмет, за съжаление обаче има толкова други хора, които не са имали моя шанс. Мисля, че хората могат да си представят какъв е бил животът ми тогава. Има толкова много причини да не бъда тук днес". 

За щастие Анджелина успява да преодолее зависимостта и с днешна дата определено може да се гордее - успешна актриса, амбициозен режисьор, филантроп, идол за много хора по целия свят, и най-важното - фантастична майка и обичана жена.

Въпрос на воля, късмет и обстоятелства, предвид страховитото видео датирано с 15 години назад.























More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра