Следва

ViewSofia през 2008-ма

Editors' choice - Имуностимулаторът ми

След дългия офисен грип, който упорито „тръшна” целия екип, се уверихме окончателно, че имуностимулаторът ...

преди 15 години

След дългия офисен грип, който упорито „тръшна” целия екип, се уверихме окончателно, че имуностимулаторът е най-силният враг на лошите вируси. Как се предпазваме е темата на дневен ред за текущите есенни месеци.

Ето методите:



Ива

За имуностимулатори не искам да говоря след последните 4 дни грип. Явно нищо не разбирам от тези неща. Все пак си мисля, че една зелена ябълка сутрин вкъщи и портокалов сок на път за Драгата редакция вършат някаква работа.





Ивана
За собственото си здраве винаги се доверявам на съветите на мама. И така тази есен приемам женшен и пчелно млечице. Чувствам се бодра, енергична, кожата ми изглежда невероятно. А с пилатес всеки втори ден, нещата наистина се получават много добре.



Гергана
Лъжица мед всяка сутрин преди кафето плюс витаминен „допинг” С и Б комплекс.
Стимула нуждата ми от мощна грижа за здравето.




Елена
Имуностимулаторът ми не е секс, въпреки че повечето ми приятелки казват, че били чели в едно списание, че сексът борел всякаквите вируси. Може, но при мен и със и без секс все си ме хващат гриповете и положението се проточва.
При мен се получава добре с чист, неподсладен мед, който купувам от един приятел, който си го произвежда сам и е здрав и слаб като клечка. Другото нещо ми е витамин С, без да съм сигурна, че ме предпазва или имуностимулира, но нали така е прието. И третото нещо ми е Осцилококцинум - хомеопатичното антигрип лекарство, за което знам, че помага, щото си го взимам вече 5-та година и май е ок.




Антония
Задължителният ми имуностимулатор през „грипозните” месеци са капки ехинацея или таблетки Респивакс. Билковият екстракт се намира лесно в аптечната мрежа под всякаква форма и е приятен за прием. А имуностимулантът Респивакс ми е верен „приятел” от дете.





Васко
За късмет рядко боледувам, но тази есен болестта не ме подмина. За късмет бях болен само за 2-3 дни. Когато обаче състоянието ми е по-тежко, горещият шоколад винаги помага. Един ден вкъщи, каничка горещ шоколад, меко одеало и хубав филм, оправят нещата. Няма да повярвате как действа. А и един топъл пуловер или обувки също помагат. Когато откриеш нещо уникално, толкова хубаво, че си готов да преобърнеш целия свят, за да го имаш, няма как да не оздравееш.

More from View Sofia

More