Следва

Street Style вдъхновения... Париж е друго нещо

Street Style вдъхновения... Седмица на висшата мода в Париж

В неделя в Париж стартира Седмицата на висшата мода, открита тържествено с...

All fashion преди 9 години

В неделя в Париж стартира Седмицата на висшата мода, открита тържествено с ревюто на Atelier Versace. Последваха го Christian Dior, Giambattista Valli, Chanel, Armani Privé и Ulyana Sergeenko и още много първокласни модни къщи, а подобен маратон винаги е като златна кокошка за любителите на стрийт стайл модата.

Без привичната за някои дни от Седмиците на модата prêt-à-porter екстравагантност, тук, в Париж, се виждат примери на блестяща, по френски шик и леко загадъчна елегантност, издържана в силно индивидуални, но все така подчинени на общата линия и настроение на събитието ансамбли. В общия тон и ритъм на Седмицата и нейното стрийт стайл очарование се вписват отлично и Нина Добрев, Оливия Палермо, Дженифър Лопес, Елена Перминова, Лили Колинс, Анна дело Русо, Джаред Лето...

Силно ударение върху аксесоарите, в това число любопитни обувки, многообразие на чанти, шапки и прочие, подчертани крака в къси гащи, високи ботуши, пълна свобода в прическите.

Париж по време на Седмицата на висшата мода е сборен пункт не за странности, а за разкош. Затова и тук са изобилни полупрозрачните рокли, дантелата и въздушните плисета, елегантните манта и безукорните силуети, далеч повече, отколкото пъстрите принтове, от които боде на очите, невъобразимите напластявания и т.н. обичайни атрибути на street style-а.

Всичко това ни чака през септември с началото на Седмиците на модата от Ню Йорк. Тогава за месец време, колкото траят дефилетата в четирите топ столици за мода, ще успеят да ни омръзнат и познатите лице и същите тези безумни облекла.

Париж е друго нещо, както ярко доказват нашите 57 кадъра тук.





































Виж всички снимки тук>>>

More from View Sofia

More All fashion