Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Седмичен ХОРОСКОП - 14 юли - 20 юли

През първата половина на седмицата ни очаква по-благоприятна обстановка и спокойно състояние на биосферата....

Astro преди 9 години

*На снимката горе е Аналин Маклайн, телевизонна актриса, която на 16 юли става на 26 години

През първата половина на седмицата ни очаква по-благоприятна обстановка и спокойно състояние на биосферата. Понеделник ще бъде най-успешен – "партньорският" аспект на Венера с Марс все още ще поддържа своето хармонично въздействие, подсилен от влиянието на Луната.

В сряда ни очаква значително астрологическо събитие: Юпитер напуска знака на Рака и преминава в Лъв, където до края на месеца неговата енергия ще покровителства истинските експерти в своята област, особено в областта на рекламата, изкуството, туризма и преподаването на хуманитарни науки. За тези хора, астрологическата прогноза през втората половина на юли е много благоприятна - това е важно и ползотворно време за разширяване обхвата на дейността и постигане на ново ниво на известност и умение.

В четвъртък ще започне да се формира напрегнат аспект между Слънцето и Марс, който ще бъде забелязан по увеличената обща нервност, а в някои моменти и агресивност. При някои може да възникнат трудности в отношенията с роднини; при други ще нарасне вероятността от конфликти при взаимодействието с колеги, висшестоящи и различни обществени структури.

Действието на този аспект ще продължи до края на седмицата, а най-напрегнатият ден ще бъде събота. Най-силно ще се отрази на тези хора, които имат в личните си хороскопи планети от 25-я до 30-я градус в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. По време на този период трябва да се отнесат внимателно към финансовите си дела, кариерата, както и към личното здраве. На останалите знаци ще им върви повече. През уикенда ще получим "подкрепа" от хармоничния аспект на Меркурий с Нептун, който ще ни даде възможност да се насладим на уединена почивка или кратко пътуване. Като цяло, такъв шанс ще има всеки, който умее да държи емоциите си под контрол и не скучае в собствената си компания.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Остави нещата да се развиват от само себе!

Прекалено се уповаваш на разума си, опитвайки се да решиш всички въпроси и проблеми, независимо от тяхното естество и произход. С банално логическо мислене, няма да намериш причините, нито ще изработиш нужната стратегия. Правейки необходимото ще можеш да пресметнеш всеки ход, но през тази седмица съдбата ще изисква от теб напълно различни действия. Студената пресметливост може само да влоши отношенията ти с околните и съвсем да те обърка. Понякога най-лесният начин за решаването на даден проблем е да оставиш нещата да се случат естествено, от само себе си!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Самопознание!

В края на седмицата ти предстои емоционално удовлетворение и щастие в семейния живот, възможно е също и по-добро финансово състояние. Но за да постигнеш всичко това е необходимо първо да си наясно със себе си, със своите скрити желания и страсти, да се научиш да разбираш, взаимодействаш и овладяваш вътрешния си свят. През този период е добре да се занимаваш със самопознание и изучаването на тайни науки, психологията, философия. А емоциите трябва да държиш под контрол, но не и да ги прогонваш твърде далеч.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Заземи се!

Трябва да престанеш да летиш в облаците и да се заемеш със земните проблеми, с дела, свързани с недвижими имоти и други материални активи. Очаква те успех при правните въпроси, бъди внимателен с всички сделки. През тази седмица, всичко, свързано с оформяне на документи за недвижими имоти и други крупни материални ценности ще бъде успешно, ще откриеш нови перспективи и може да започнеш да развиваш и други форми на дейност. Но планове за бъдещето прави после, а не преди сключването на договори и сделки.

РАК 22.06 – 23.07

Търси баланс!

Раците ще се отличават с леко отношение към случващото се около тях, затова никакви събития няма да могат да те извадят от равновесие. През тази седмица не се очертават някакви особени проблеми, а с всички дребни неприятности, които те очакват в дома и на работното място, ще можеш бързо да се справиш.
В личен план стремежът да угодиш на всяка цена на любимия може да се отрази зле не само на теб, но и на отношенията като цяло. Егоистичните импулси също няма да доведат до добър резултат. Търси баланс - обръщай внимание на партньора, но не забравяй и за себе си!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Съмнения!

Очакват те съмнения, ще ти бъде много трудно да вземеш правилното решение, тъй като ще бъдеш пълен с емоции и страсти и може лесно да се превърнеш в жертва на илюзии. Направения избор няма да е нищо друго, освен една илюзия, плод на твоето въображение и резултат от неразбиране на ситуацията или нежелание за адекватно възприемане на реалността. В работата е по-добре да си дадеш почивка, задоволи се с това, което имаш. Краят на седмицата е подходящ момент за активни и бързи действия.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Силни усещания!


За Девите ще бъде характерен стремежът към екстремни и силни усещания, поради което поведението ти през тази седмица ще бъде доста непредсказуемо. Възможно е да извършиш смели и решителни действия, благодарение на които да решиш важен проблем, който от много време не ти дава покой. На любовния фронт те очакват нови победи.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Внимание и допълнителни усилия!

Събитията през тази седмица ще се развиват много бързо, което ще изисква от теб внимание и допълнителни усилия. Вярно, някакви крайни резултати през тези дни не би трябвало да очакваш, освен намек за финал, който ще се появи в края на седмицата, но не трябва да разчиташ много на тази информация. Добро време за партньорство и сделки от различен характер (най-вече делови, но също така и романтични). Към края на седмицата, емоционалното ти състояние ще се подобри, което ще ти позволи малко да си отдъхнеш.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Прави неправене!

Скорпионите ще бъдат заети с любовните си дела и всичките им мисли ще се фокусират върху най-важния за тях въпрос: как да нормализират отношенията си с любимия човек. За да ти се гарантира, че личният ти живот ще се върне към нормалното, ще е необходимо не толкова да правиш нещо, колкото да не правиш някои неща. А именно, да престанеш да устройваш ревниви сцени с повод и без повод, от нищото!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Бъдещето е в ръцете ти!

Всичко е в твоите ръце - дори и да не го знаеш, тази фраза отдавна е станала мото в твоя живот. Тази седмица е само поредното потвърждение. През първата и’ половина, може да станеш жертва на измама ако не си внимателен, но ако бъдеш достатъчно бдителен, може да прокараш не съвсем справедливо, но печелившо за теб предложение. Без значение какво ще се случи в този момент, краят на седмицата, при всички случаи ще бъде благоприятен за теб. Очаква те домашен уют и стабилизация във всички сфери, особено в случаите, свързани с работата.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Действай според обстоятелствата!

На типичните Козирози, през тази седмица, им предстои да обръщат много внимание на партньорските си отношения. На работното място по-добре общувай с хора от твоя кръг и избягвай контакти с влиятелни партньори. Колкото по-малко си взаимодействаш с висшестоящи, толкова по-добре ще се развива даден проект.
В личните отношения трябва да проявяваш гъвкавост, да действаш според обстоятелствата. Сблъсквайки се с твърда позиция на партньора по даден проблем, по-добре е да отстъпиш. В случай на спор, може да разчиташ на посредник, който ще ти помогне да намериш компромисно решение. В края на седмицата е възможна приятна изненада от страна на любимия човек.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Тихо съзерцание!

Събитията, които те безпокояха, останаха в миналото. За теб, настъпва период на тихо съзерцание, когато емоциите ти са в равновесие, няма радост и тъга, не се налага нищо да променяш. Периодът на спокойствие е добър за размисъл, спомага също за по-качествено решение на работните проблеми. Пред теб се отворят нови хоризонти и нови възможности. Новите начинания ще изискват полагане на допълнителни усилия по натам.

РИБИ 20.02 – 20.03

Любов и творчество!

Темата любов и творчество ще съпровожда Рибите през цялата седмица. Остротата на чувствата в любовните отношения може да нарасне драстично, което ще доведе до усилване на сексуалните нужди. Обаче, страстта може да бъде комбинирана с настойчивост, понякога граничеща с агресия, особено ако партньорът ти не е на същата вълната като теб. Опитай се държиш под контрол инстинктите си, в противен случай съществува риск от разваляне на отношенията. Това е добър момент за реализация на творческия потенциал. Постарай се да отделиш повече време на хобито си. В края на седмицата типичните Риби може да чуят любовни признания.

More from View Sofia

More Astro