Следва

Лятото не е лято, без чифт слънчеви очила - Wildfox Twiggy

Директно от Париж: Versace Haute Couture есен-зима 2014/2015

Черно, бяло, синьо... три цвята и много детайли показа в откриващото за...

All fashion преди 9 години

Черно, бяло, синьо... три цвята и много детайли показа в откриващото за Седмицата на висшата мода в Париж ревю сестрата на покойния създател на марката и неин страхотен моментен капитан Донатела Версаче.

В основата на есенната кутюрна колекция на Донатела Версаче за Atelier Versace се открива леко противоборство, или симбиоза, между конструкция и деконструкция. Корсетните рокли изобилстват от прорези, закрепени в края с кожени мини колани, дълги до земята и щедри поли се отварят до край с безкрайни цепки, асиметричните рокли от ламе изобилстват от допълнителни детайли, характерни за модната къща, правещи я разпознаваема от години и изненадващо добре интерпретирани в контекста на висшето модно майсторство.

Донатела Версаче показва смелостта да е вярна на себе си, говорейки за кутюр. По нейното мнение висшата мода следва да изглежда точно така с днешна дата, без да носи със себе си предразсъдъците на миналото и очевидните решения.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.