Следва

Директно от Париж: Giorgio Armani Prive Haute Couture есен-зима 2014/2015

Стил урок на седмицата: Пет знаменитости, пет различни рокли, пет идеи

Най-голямото оръжие на женската красота са високите обувки, а ние бихме добавили, и роклята...

All fashion преди 9 години

Най-голямото оръжие на женската красота са високите обувки, а ние бихме добавили, и роклята. Една жена в рокля става автоматично Една Жена в Рокля. Друго си e, стига роклята да подхожда на жената, тя разкрива страхотни неща от потенциала й. Днес, в стил урокът на седмицата, избрахме не един, а няколко примера, дадени ни чудесно от жени с утвърдена класа и стил.  И петте са известни и лесно разпознаваеми, всяка с лично, но добро чувство за стил, избрали в тези 5 случая абсолютно различни цветове и модели, с единственото общо правило - Роклята е в главната роля.

Роклята на Кийра Найтли  е чудесен носталгичен, ала 50-те пример в  бледосиньо, "женена" за сребристи обувки с немного висок ток, извънредно точната за внушението на дрехата прическа и също толкова верните като стилов усет очила с кръгли рамки. Моделът - нов вариант на отдавнашните кръгли очила, само че с цветни стъкла, я прави да изглежда като излязла от ням филм от преди повече от половин век. Малкият клъч, обсипан с камъни е най-силният акцент в пастелния тоалет. Нежна визия с безупречен силует и умела заигравка с аксесоарите,   чудесно кореспондираща на бледия тен на кожата, като го допълва и подчертава иначе порцелановата външност на звездата.

Oливия Палермо ни напомня, че животинските принтове винаги, абсолютно, имат място в гардероба. В този случай змийският принт е фин акцент върху обувките й - балеринки. Роклята с етно мотиви, които се дължата на леката дантела в горната част и по края на полата, изглежда супер лятна, голяма порция свежест през юли. Чантата с ресни е ежедневна, удобна и голяма, за да побере почти всичко. За завършек на визията служат модерните повече от всичко в момента слънчеви очила с прозрачни рамки и цветни стъкла.Прическата, точно както изисква дрехата, е напълно небрежна.



Никол Ричи - абсолютно различна в пастелна, асиметрична, сатенена рокля, ниски велурени сандали със златиста нишка и големи очила, ретро модел, кореспондиращ по цвят с бледолилавите й коси. Налице са още черен сутиен и червен лак на ноктите на краката - готини небрежни подробности, които "чупят" умело иначе твърде еднаквото сьомгово на дрехата.



Aлекса Чънг,  която определено е фен на риска с по-предизвикателни модни избори, облича незабравима рокля,  еднакво добра както за официален, така и за неофициален, както и всеки друг случай по средата. Дантелата в цвят бордо отлично се допълва от дискретно райе по ръкавите. Невъобразима комбинация, но безупречен факт върху фината фигура на IT-девойчето.  Обувките с връзки и материя от дантела правят Алекса в този й вид просто неотразима.



Джейми Кинг и роклята от деним, която се обича с абсолютно всичко в гардероба и с всеки отделен случай, почти. В случая я виждаме като дълга деним риза и черни, лачени, тип boyfriend обувки, както и много златисти пръстени. Съвършен избор за casual облекло, в комбинация с исто лице и спортни очила.



А на теб коя ти харесва най-много? Сподели ни, моля, в анкетата долу:

Анкета

Пет знаменитости, пет различни рокли. Избери своя фаворит.

More from View Sofia

More All fashion