Следва

Световното първенство по футбол - как се случи финалът

В социалните мрежи оплюха реклама с Гуинет Полтроу

В началото на юли в мрежата се появиха кадрите от чисто новата...

Други преди 9 години

В началото на юли в мрежата се появиха кадрите от чисто новата рекламна кампания на козметичната компания Max Factor, лице на която е Гуинет Полтроу. В чест на 100-годишния юбилей на марката в рекламата са отразени различните десетилетия от миналия век, на всяко от които съответства по един ярък образ, в това число иконата на стила Одри Хепбърн. Само че, някои фенове на верността с оригинала надигнаха глас, че Полтроу не е достатъчно красива/харизматична/интересна за ролята на тази огромна звезда.

Ползвателите на социалните мрежи негодуват в коментарите си:

Няма как да се измисли някой по-неподходящ за ролята на Одри от Гуинет!

Тя просто не е достатъчно добра, за да е Одри!

Дори и не се доближава до Одри Хепбърн!

Сред многото емоционални несъгласия, се прокрадват и доста аргументирани такива:

Не мога да повярвам, че от Max Factor са избрали за рекламно лице най-мразената след звездите на Холивуд, чиято външност при това няма нищо общо с външността на средностатистическата американка. Много слаб бизнес ход...


Действително, както помним всички, през 2013 година списание People нарече актрисата най-красивата жена в света, но в същата тази 2013 година Полтроу оглави и класацията на 10-те топ звезди, предизвикващи най-много негативни коментари и омраза, публикувана от списание Star.

Любопитно е, че относно останалите три образа, интерпретирани от Полтроу в хода на рекламното заснемане (Бриджит Бардо, Фара Фосет и Мадона от началото на 80-те) към актрисата няма критични бележки.

Може би проблемът не е в Гуинет, а в това, че момичето с огромни очи и високи ръкавици, разопаковащо кроасана си пред витрината на бижутериен магазин, е абсолютна икона на стила в прекия смисъл на думата, и не бива да се опорочава с чисто комерсиални фотосесии?

А на вас как ви се струва рекламата с Гуинет в образа на Холи Голайтли, изиграна завинаги и само от Одри Хепбърн?


Гуинет Полтроу в образа на Одри Хепбърн в кампанията на Maxfactor


Кадри от филма "Закуска в Тифани"

Анкета

А на вас как ви се струва рекламата с Гуинет в образа на Холи Голайтли, изиграна завинаги и само от Одри Хепбърн?

More Други