Следва

Ohne Titel

В името на едно добро дело

На 13 Ноември 2008г. в Пекин ще се проведе грандиозно събитие на модна къща Versace в сътрудничество с фондацията на Джет Лий...

All fashion преди 15 години

На 13 Ноември 2008г. в Пекин ще се проведе грандиозно събитие на модна къща Versace в сътрудничество с фондацията на Джет Лий – „Фондация едно”. Спектакълът ще съчетае първото ревю на Versace в Китай с благотворителна акция в полза на фондацията.

Компанията е твърдо решена да развие корпоративните си социални дейности в Китай и за целта шоуто ще бъде истински триумф на миланската мода. Ще бъдат представени последните мъжки и дамски колекции – Пролет/Лято ’09 на Versace, които ще бъдат предложени на ексклузивен благотворителен търг в подкрепа на Фондация Едно.

Versace и организацията на Джет Лий си партнират вече година за откриването на центрове за деца с психологически травми в провинция Сечуан, която е най-засегната от земетресенията в Китай.



Благодарение на директните дарения на Versace ще бъде открит първият детски център в началото на Ноември. Спектакалът и специалният търг, който ще бъде проведен, целят събирането на допълнителни средства, с който да бъде открит втори такъв център и евентуално трети в най-засегнатите райони на Сечуан.

Заедно с цялата идея за благотворителния търг и всички дарения, които компанията прави, Versace създадоха и специално лого – Versace/One Foundation. Това лого ще стане символ на лимитирана серия - Versace/One Foundation, която Донатела Версаче ще представя в своите колекции в рамките на една година. Тези модели ще бъдат ексклузивно изложени в бутиците Versace в Китай, а първите бройки ще бъдат пуснати в продажба веднага след събитието – на 14 Ноември.

Сто процента от печалбата от тези модели ще бъдат дарявани на Фонадация Едно, за да подпомогнат постигането на целта на Донатела Версаче: откриването на възможно най-много центрове за лечение на деца с психологически травми след земетресенията в Сечуан.

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.