Следва

Вълшебен топ By Malene Birger

Наоми Кембъл поздрави отборът на Германия по футбол

След вчерашната победа на Световното първенство по футбол отборът на...

All fashion преди 9 години

След вчерашната победа на Световното първенство по футбол отборът на Германия ще отнесе със себе си от Бразилия не само купата на победителите: компанията Beats by Dr. Dre ще подари на играчите инкрустирани с истинско злато слушалки Beats Pro, а за рекламно лице на подаръка е наета Наоми Кембъл.

Момичетата, в това число и супермоделите, обичат победителите, все едно на кое поле, бойното, футболното или бизнес, затова Наоми с видимо удоволствие изпълнява функцията си на честитка за това хрумване на компанията. Просто като допълнителен подарък, но какъв, слушалките са презентирани от госпожица Кембъл, облечена в златна, ала змийска рокля, в ръцете - със златна футболна топка, а на главата - със слушалки, които скоро ще станат притежание на всеки отделен герой - световен шампион от националния отбор на Германия.



Самата Наоми споделя, че участието в снимките й се е харесало много, дори й се е удало да освежи позабравените си футболни умения. Веселието на снимачната площадка и в кадрите е обезпечено от фотографа Ранкин.




 

More All fashion