Следва

Чанта, плажен чадър и награда фотоапарат за приятните летни изживявания

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Вяра Атова

Вяра винаги е правела впечатление със стегнато тяло, хубават фигура и очарователна усмивка затова няма да крием, че с интерес искаме да чуем от първо лице затова как постига тези резултати. Ето какво ни сподели...

Health преди 9 години

Съвсем наближи моментът, в който ще трябва да се съблечем на плажа, да сме в отлична форма и в най-лошия случай да изглеждаме прекрасно в чисто новите си бански. И колкото по-скоро е почивката ни, толкова по-голямо е и старанието ни да се представим добре, пробвайки хиляди начини, за да постигнем фантастични резултати.

Има обаче, жени, които сякаш нямат никакви проблеми с външния си вид. Те са грациозни, красиви и сами по себе си привлекателни дами, които със самочувствие ползват телата си и дори успяват да ни накарат да им завидим понякога затова. На тези жени винаги сме им се възхищавали и не рядко сме се чудели как го правят те?! Как се отнасят към тялото си? Какво си хапват, за да не пълнеят? Как поддържат перфектната си форма?

И ето днес, имаме възможността да разберем част от тайните на една много привлекателна жена и обещаваща поп певица. Става въпрос за Вяра Атова, която до скоро се подвизаваше с псевдонима AV, но вече е напълно себе си, издавайки последното си парче "Цифра време" под собственото си име.

Вяра винаги е правела впечатление със стегнато тяло, хубават фигура и очарователна усмивка затова няма да крием, че с интерес искаме да чуем от първо лице как постига тези резултати. И ето какво ни сподели...



- Какво си готвят звездите, когато са на диета? Какво си хапват звездите, когато са на диета?
- Според мен правилният отговор е - не си готвят! Хах.
Това, което си готвя обикновено се свежда до свежи салати, в които преобладава айсберг, авокадо, ядки, риба или някой вид сирене. Също си готвя леки храни като използвам предимно зеленчуци и риба.

Каквото и да си говорим обаче, важно е докато трае диета да се поддържа форма със спорт. Аз в момента поддържам форма със диета, Zerona* и малко танци от време на време.

А най-якото в този сезон е, че има и доста плодове. Така че, ако много огладнея веднага се снабдявам с някой банан, ябълка, череши или диня.



ерона е нискоинтензивно лазерно устройство, специално разработено за корекция на фигурата и намаляване на обиколката в определени зони на тялото (талия, бедра, предмишница, гуша) без да причинява болка, без игли, без операции и съответно без възстановителен период.


ВИЖ ОЩЕ >>>
От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Теодора Духовникова

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Ромина Андонова

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.