Следва

Дневниците на редакцията: Тери Ричардсън снима 100 страници Playboy, Dolce&Gabbana представиха колекцията Alta Moda, Ема Уотсън стана посланик...

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Гледаме и се чудим, какво би могло да оправдае подобна комбинация – мрежесто от всякъде+кропнат топ+ултра къси панталонки, но не какви да е, а в анималистичен принт и с пайети...

All fashion преди 9 години

Никол Шерцингер в безумен сценичен тоалет

Гледаме и се чудим, какво би могло да оправдае подобна комбинация – мрежесто отвсякъде + кропнат топ + ултра къси панталонки, но не какви да е, а в анималистичен принт и с пайети... и не намираме обяснение. Вероятно само 36-годишната екс-Pussycat Doll дива Никол Шерцингер знае отговора, нооо вероятно се страхува да го каже.

Румър Уилямс и тази пола

Тя е само на 25, изглежда фантастично, и сякаш гравитира около балансирания, т.е. стилен избор при последните си появи под прожекторите, но не такъв е настоящият случай. Вярно е, че краката на Румър Уилямс са страхотни и няма защо да се крият под макси поли или панталони, но, струва ни се, цепката на полата, избрана за Just Jared Summer Fiesta в Pink Taco, Западен Холивуд в събота е проява на лош вкус.

Най-голямата дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур изглежда по-скоро като fashion victim, която не е успяла да реши коя част от иначе красивата си фигура да подчертае и смело е решила – всичко! Така с един поглед получаваме ектремно високи гладиаторски сандали на ток, почти до средата на бедрото, които се срещат с кожена пола с висока талия и твърде откровена цепка, едва придържана от метален цип, и ако до този момент нищо не е грабнало вниманието ни, може да се установим върху дантелените елементи от бельото на младата актриса, надничащи от деколтето на потника й. Сигурни сме, че с по-лаконичен аутфит Румър щеше да сполучи повече, и наистина да прикове вниманието, а и фантазията ни.



Ето кой дава лош пример – Клои Кардашиян по анцуг, но с чанта Birkin

Свикнали сме да виждаме Клои Кардашиян в доста изискани тоалети, понякога дори по-добри попадения от тези на Ким, но на слизане от самолета папараци хванаха пикантната дама в размъкнат спортен екип, който едва ли би предизвикал "Уау!” ефект, ако не беше безмилостно съчетан с кобалтово синя чанта Birkin на Hermès.

Както всяка фешъниста знае, цената на Hermès красавицата е около $10,000, което някак не предполага да я виждаме на фона на облекло, с което никой не трябва да ни вижда извън тренировъчните занимания. Колкото и да харесваме еклектиката в модата, съчетаването на Haute couture и High Street, за този вариант можем да възкликнем само „Не!”.



Да си модел е и обществена отговорност

Урок, който тепърва ще трябва да запомни Аксел Деспигуляр, белгийската футболна фенка, чиято снимка, показваща я да подкрепя любимият си отбор заля социалните мрежи и й донесе договор с beauty гиганта L'Oreal Professionnel.

След като бързо привлече вниманието на бранда като най-красивата футболна фенка, събра хиляди почитатели по цял свят по време на Световното първенство по футбол и получи шанс за дългосрочен ангажимент с L'Oreal, 17-годишната Аксел създаде Facebook профил, за да се похвали с новопридобитата слава и предстояща модна кариера. Скоро обаче профилът бе свален, а козметичният бранд прекратява договора.

Причината е отново снимка, но този път с ловна сцена, на която момичето позира до трофей от миналогодишно сафари, придружена с хладнокръвен коментар по повод убийството на животни като забавление. За нейно съжаление и наша радост, възгледите на L'Oreal не съвпадат с тези на белгийската тинейджърка и от централата прекратяват ангажимента. Присъединяваме се към козметичния бранд и категорично осъждаме промотирането на този вид развлечения. Нека случаят остане в историята единствено като модният договор продължил по-кратко от Световното първенство по футбол.





Пепеляшка на пластичната хирургия в името на високите токчета

Нова мода набира скорост в Англия, този път свързана с прекрояване не на дрехи, а отново на части от тялото и по-конкретно пръстите на краката. Операцията, вече много широко разпространена в САЩ обещава да намали поне с един номер размера на обувките, които носите и така да се впишете успешно във всеки тренд. Възможностите включват скъсяване или удължаване на палеца, премахване на изскочили кокалчета и дори изсмукване на мазнините от палците. Адски е спорно, даже откровено гадно, но е мода, факт! 

Още от днес (15 юли 2014):

Дизайнери за следене:_ Шурук Раем

Тялото:_ Лимонена диета за прочистване на организма

Сложни. Летни. Коктейли!!!

И ОЩЕ...

More from View Sofia

More All fashion