Следва

Кристина Агилера отпразнува края на бременността си с "бейби шауър" празненство

Roger Sanchez ще разтърси Cacao Beach на 24 юли

В навечерието на SOLAR SUMMER легендарният ROGER SANCHEZ обещава неустоимо и горещо парти

Music преди 9 години
На 24 юли (четвъртък) зад пулта на Cacao Beach в Слънчев Бряг ще застане легендарният диджей и продуцент ROGER SANCHEZ. В навечерието на SOLAR SUMMER, който стартира на 25 юли на същото място, гостите на CACAO ще се потопят в една незабравима нощ на плажа заедно с един от най-влиятелните DJ-и за всички времена. Партито ще стартира с резидентите на CACAO – DJ Doncho и DJ 5prite, които ще подгреят публиката преди полунощ. ROGER SANCHEZ обещава неустоимо и горещо парти с нови и популярни тракове, които го изстреляха на върха още през 90-те години на миналия век.Макар и с толкова дълга история зад гърба си, Sanchez не е намалил оборотите, а напротив – не спира да обикаля най-добрите клубове и фестивали в цял свят и държи градуса на партито изключително висок.
Израснал в Чикаго, роден в семейство на имигранти от Доминиканската република, Roger Sanchez винаги е искал да се занимава с музика. Историята започва още през 80-те години, когато младият брейкденс танцьор открива новата хаус музика, която му преправя път към Ню Йорк, където само след няколко години започва да пуска в най-добрите клубове. Още през 1990 г. издава първото си парче. Световният успех за Sanchez идва през 1996 с проекта му Transatlantic Soul  и парчето “Release Yo’ Self”. Звезди като Michael Jackson, Janet Jackson, Madonna, Robbie Williams, Depeche Mode, Lenny Kravitz и Kylie Minogue са му доверявали ремиксите си. Безспорният му хит “Another Chance” от 2001 звучи по клубовете и до днес, а през същата година Sanchez стартира супер успешното си радио предаване „Release Yourself”, което се слуша от над 15 милиона хора по цял свят.
 
През 2002 година Sanchez създава лейбъла “Stealth Records”, а две години по-късно печели “Грами” за ремикса си на “Hella Good” на No Doubt. Roger Sanchez e eдна от емблемите в рая на електронната музика – Ибиса, където през 2007 получава награда за най-добър хаус DJ. Често е определян като "диджеят на диджеите" заради уникалната си техника на миксиране и контакта му с публиката по време на участия. Едно е сигурно – на 24 юли ROGER SANCHEZ ще се погрижи пясъкът на плажа на CACAO BEACH да остане особено горещ до малките часове на нощта.
 

More from View Sofia

More Music