Следва

Дизайнерът Николай Божилов направи своя дебют на Berlin Fashion Week 2014

Галерия SYNTHESIS представя Surreal Fashion - фотографска изложба на Натали Дибидж

Натали Дибиж/Miss Aniela е международно признат фотограф от новото креативно дигитално поколение...

Events преди 9 години

Натали Дибиж/Miss Aniela е международно признат фотограф от новото креативно дигитално поколение. Нейната работа се фокусира върху преследването на сюрреализма, създаден както естествено, така и чрез дигитална манипулация, смесвайки образи на жени, животни и пейзажи в завладяващи композиции.

Проектът й Surreal Fashion e плод на 3 години работа. Серията от снимки е била представяна в галерии и медии от цял свят.

Miss Aniela наскоро засне "реално сюрреалистична” сесия за Nikon, по чията покана гостува в България за изложба, лекция и уъркшоп. Серията SURREAL FASHION на Miss Aniela е мястото, където модата среща изкуството, a красотата среща абсурдността. Пищни образи от сънищата взаимодействат с въображаеми елементи и превръщат реалното в нереално.

Изображенията живеят собствен живот измежду щрихите на класически произведения на изкуството, поднасяйки ни нереални и странни изненади: животни от зоопарка в замъци, елегантни рокли се превръщат в океански приливи, поглъщайки моряците на Рембранд.





"Няма друг млад фотограф в днешно време, който създава подобни сюрреалистични модни фотографии. Елементите, с които се експериментира правят изображението много повече от просто модна фотография.”
– Alice Yoo, основател на My Modern Met

Изложбата ще се състои от 25 юли до 25 август в Галерия за фотография SYNTHESIS. Откриване: 25 юли от 20.00 часа. 

ЛЕКЦИЯ SURREAL FASHION - 25 юли oт 18.30 часа – Червената къща, ВХОД СВОБОДЕН
УЪРКШОП SURREAL FASHION - 26 И 27 юли - с предварително записване за участие

Още от днес (15 юли 2014):

Дизайнери за следене:_ Шурук Раем

Тялото:_ Лимонена диета за прочистване на организма

Сложни. Летни. Коктейли!!!

И ОЩЕ...

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.