Следва

Рут Колева захвърли задръжките в секси фотосесия за WRCKLSS

Бременната Кристина Агилера и семейството на разходка

Миналия уикенд бременната Кристина Агилера, синът й Макс и любимият й...

People of art преди 9 години

Миналия уикенд бременната Кристина Агилера, синът й Макс и любимият й Мат Ратлер прекараха недалеч от Лос Анджелис, в Студио Сити, място, чието очарование се цени високо от елита в развлекателната индустрия.

Особеното на мястото е пълният набор от развлечения, центрове за грижа и леки глезотийки, като кафе с органичен сладолед, например, за да се подсладиш, излизайки от йога.центъра...

Конкретно тези приятни трима хора, по данни на снимащите ги колеги-папараци, се намират в Студио Сити, за да поиграят мини-голф.



Кристина Агилера е в много напреднала бременност, синът й е очарователно внимателен покрай нея, галейки корема на мама, а Мат изглежда спокоен и разположен до партньорката и детето си.

Певицата е избрала черна ластична рокля за разходката си, над която е сложила бял топ със свободна кройка, и е допълнила нещата с черна шапка, чифт очила, джапанки и една черна Balenciaga с дълга дръжка.







More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра