Следва

Приключиха снимките на новия сериал на БНТ – "На границата"

Радост Драганова се събра с мъжа си!

Радост Драганова се събра с бащата на детето си...

People of art преди 9 години

Радост Драганова и съпругът й Явор са се събрали и отново са двойка. Двамата са забелязани да се разхождат заедно с дъщеричката си Изабела, изглеждайки отстрани като съвършеното семейство, според очевидци, както пише „Всеки ден".

Радост и мъжът й се разделят преди няколко години по особено скандален начин заради изневяра на водещата с продуцента на "Биг Брадър" Ники Николов. Сега обаче Драганова явно получава втори шанс от бащата на детето си. Приближени до Радост твърдят, че въпреки всичките им караници, заплахи и скандали, до официален развод така й не се стига и двамата, макар и разделени, пред закона още се водят семейство, което улеснява сегашната щастлива ситуация.

Красавицата все по-често е забелязвана в столичния квартал "Гео Милев", където Златанов има апартамент, издават бдителни съседи. Припомняме, че Радост и съпругът й Явор Златанов се разделиха с чутовни скандали. Бившият й съпруг я обвини на всеослушание в медиите, че постоянно му е кръшкала и никога не му е била вярна, а той, абсолютно моногамен, никога не й е изневерявал.



Явор разнасяше из редакциите колажи на съпругата си със забранени субстанции по носа, както и с други мъже, и твърдеше, че са истина. В семейната война се намеси и свекърът на Радост Илия Златанов, който твърдеше, че е хващал снаха си в множество връзки извън брачното ложе. "Как се ожениха? Взе му личната карта, отиде и записа час в общината, без да се съобразява с мен или с когото и да било. На сина ми съобщи в петък вечерта, че в неделя ще подписват. Тя си решаваше еднолично нещата. Детето не съм го чул да казва мама. Думата мама не е споменавало. Детегледачки го гледаха", коментира Златанов-старши.

Драганова не остана по-назад и нарече бившия си възлюбен "стиснат, шизофреник и прелюбодеец" и че двамата само са се престрували на перфектното семейство, а в действителност дори я е заплашвал, че ще я залее с киселина при евентуална раздяла, твърди красавицата. Тя го обвини и в изневери със засукани красавици.

Предаването й "Модерно" беше свалено от ефир в началото на февруари и Радост остана единствено със заплатата си в Столична община, където е главен юрисконсулт. Според злите клюкари именно липсата на финансови средства е една от възможните причини за затоплянето на отношенията й с Явор. Той се занимава със собствен бизнес и има фирма за производство на асансьори.




 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра