Следва

Наближава лятното издание на "Обичам 90-те"

Обичта на известните: Холандският нападател Робин ван Перси, жена му Бухра и двете им деца

Летящият холандец (на футболното игрище той наистина буквално лети) Робин ван Перси се представи повече от добре по време на вече отминалото Световно първенство по футбол...

People of art преди 9 години

Летящият холандец (на футболното игрище той наистина буквално лети) Робин ван Перси се представи повече от добре по време на вече отминалото Световно първенство по футбол. Холандският тим успя да стигне до почетното трето място, а след края на Мондиала футболистите заслужиха дълга почивка, която да им даде нови сили за предстоящия футболен сезон.

На такава именно беше засечен и Робин, който заедно със семейството си - жена му Бурха, осем-годишният му син и пет-годишната му дъщеря, събираха тен на плажовете в Барбадос.

29-годишната холандка от марокански произход и 30-годишният нападател изглеждаха истински щастливи в компанията на децата си, а семейната идилия беше допълвана от различните занимания, които бащата измисляше непрекъснато за децата си.









Гледайки тези усмихнати кадри се подсещаме, че явно много далеч в миналото е останала историята, която вкара Ван Пърси в затвора за две седмици и за малко да го лиши от любовта на тази красива жена.

През 2005 година футболистът прекарва 14 дни в ареста, след като холандска победителка в конкурс за красота твърди, че е била изнасилена в хотелска стая от него. Тогава на него му се налага да признае, че е правил секс със Сандра Бома Крийгсман, но е категоричен, че е било по взаимно желание. Това впоследствие се оказва самата истина и имиджът му на много лошо момче бързо се срива, след като обвиненията срещу него са напълно свалени. Дори и половинката му решава да му прости публичната изневярата.

Години по-късно в едно от малкото интервюта, които Бурха дава по случая тя споделя:

"Робин направи голяма грешка. Тогава щеше да е най-лесно да го напусна. Бях много сърдита. Можех да продължа живота си и да срещна друг мъж. Но не исках да го правя, знаех че между нас има специална връзка. Не мисля, че на света има друг като него. Всяко човешко същество има право на грешки.

Звучи странно да кажа такова нещо, но след това, което се случи, връзката ни стана още по-силна. Тя извади наяве най-доброто и от двама ни. Това бе точката на пречупване – да спрем дотам или да продължим?! И двамата решихме, че е най-добре да останем заедно."






 


Гледайки папарашките снимки и колко добре си прекарват в компанията един на друг с днешна дата семейство Пърси още веднъж си припомняме, че човек рано или късно трябва да се научи да прощава! Когато си заслужава, разбира се.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра