Следва

15 корици на модни списания, които е по-добре да забравим

Наближава лятното издание на "Обичам 90-те"

Тази година организаторите на "Обичам 90те" решиха да предложат летни емоции на почитателите на деветдесетарската музика като организират следващото издание на поредицата на 9 август в Летен театър, с. Лозенец...

Music преди 9 години

Тази година организаторите на "Обичам 90те" решиха да предложат летни емоции на почитателите на деветдесетарската музика като организират следващото издание на поредицата на 9 август в Летен театър, с. Лозенец.

В него участие ще вземат Jenny от Ace of Base, рапърите ICE MC, Nana и други имена, които предстоят да бъдат обявени.

На сцената на "Обичам 90те" вече имахме да възможността да чуем рапъра Nana, който тази година пристигна специално за третото издание на концерта, за да обяви участието си на 9 август в Лозенец.

ICE MC също беше част от първото издание на "Обичам 90-те", в София, през 2012 г. Тогава той накара цялата зала да избухне с хитовете си „Think About The Way“, „It's A Rainy Day“ и „Take Away The Colour“.

Към тях ще се присъедини и Jenny, една от дамите от шведската поп формация Ace of Base, които от началото на 90-те години на миналия век до днес имат в актива си над 30 милиона продадени албума и над 15 милиона реализирани копия от техните сингли. Те стават любимци на публиката с хитове като "Lucky Love", "Life is a flower", "All that she wants", "Happy Nation" и "The Sign", а песните им стават химни за денс поп поколението.

Продажбата на билети за лятното издание на "Обичам 90те" се осъществява в мрежата на Eventim и техните партньори. 

More from View Sofia

More Music