Следва

Звезден Instagram: Емоции като за световно!

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Навън е прохладно и свежо, но за сметка на това в кино салона нещата изглеждат по по-различен начин...

Movies & TV преди 9 години

Навън е прохладно и свежо, но за сметка на това в киносалона нещата изглеждат по по-различен начин. Там жегата е достигнала своя краен предел с новите заглавия, които направо ще ви спрат дъха. Ако не сте на плажа, в планината или на околосветско пътешествие, или пък ако току що сте се върнали оттам, това е иделният начин да продължите почивката и да се насладите на това прекрасно лято. 

Припомнете си предишните премиери ( Trailer 1, Trailer 2, Trailer 3, Trailer 4) и вижте какво ново ни очаква:

"War Story"

 Актьорите: Бен Кингсли, Катрин Кийнър, Гуидо Каприно, Луана Тоскано.

Режисьорът: Марк Джаксън.

Сюжетът: Фоторепортерка рискува живота си, работейки в опасни зони, обхванати от войната, след което отива да лекува емоционалните си травми в Сицилия.

Там напрегнатият сюжет я среща с Хафсия - млада бежанка от Тунис, която търси нов живот във Франция.

Премиерата: 30 юли.







"Hector and the Search for Happiness"

Актьорите: Саймън Пег, Кристофър Плъмър, Розамунд Пайк, Тони Колет, Стелан Скарсгард и Жан Рено.

Режисьорът: Питър Челсъм.

Сюжетът: Какво е щастие и къде се крие то? Тези въпроси са в основата на създадения по романа на Франсоа Лельор „Hector and the Search for Happiness” на Питър Челсъм, разказващ за ексцентричния психиатър Хектор, който изоставя практиката, приятелката си и въобще всичко, което до момента е наричал свой живот, и се отправя на пътешествие, за да открие дали щастието наистина съществува.

Премиерата: 15 август (Великобритания).





"Ragnarok”

Актьорите: Пол Свере Хаген, Николай Клеве Брок, Бьорн Съндкуист, София Хелин, Мария Анет Тандерод Берглид, Юлиян Подолски.

Режисьорът: Миккел Брене Сандемосе.

Сюжетът: "Ragnarok” разказва за археолога Сигурд Свендсен, който е вманиачен по Осебергския викингски кораб и смята, че сред древните му руни се крие тайната на Рагнарьок – края на света според скандинавската митология. Когато неговият приятел Алън открива подобни руни и върху камък от северна Норвегия, Сигурд става твърдо убеден, че те всъщност са инструкции за откриване на съкровище. Двамата организират експедиция, която ги отвежда в „ничията земя” между Русия и Норвегия, където откриват истинското значение на руните – тайна, по-ужасяваща, отколкото могат да си представят.

Премиерата: 15 август (САЩ).

 



"Love is Strange"

Актьорите: Джон Литгоу, Алфред Молина, Мариса Томей, Шайен Джаксън, Дарън Бъроуз, Чарли Тан, Джеймс Фрешвил.

Режисьорът: Айра Сакс.

Сюжетът:  Легендите Джон Литгоу и Алфред Молина са в ролите на Бен и Джордж – гей двойка, която съжителства заедно от 39 години и се възползва от новооткритата законна възможност най-накрая да сключи брак. Малко след това обаче, новината за сватбата им достига до католическото училище, където работи Джордж, и той е уволнен. Това води до усложнения, които разделят дългогодишните партньори.

Премиерата: 22 август.






 
"Pride"

Актьорите: Бил Най, Имелда Стаунтън, Доминик Уест, Пади Консидайн.

Режисьорът: Матю Уорчъс.

Сюжетът: В „Pride” една интересна група от хора с хомосексуална ориентация решава да събере пари в подкрепа на миньори, които се борят за своите права в далечната вече 1984 година. Националният профсъюз на миньорите не е щастлив от така стеклите се обстоятелства, затова активистите го „прескачат” като инстанция и отиват директно при хората – решават да връчат сумата, събрана от благотворителност, на семействата в едно малко село в Уелс. Удивителна е трансформацията на хората – и промяната на начина на общуване между традиционалистите и „различните”.

Премиерата: 12 септември (Великобритания).

 

More from View Sofia

More Movies & TV