Следва

Street style вдъхновения... Градовете на райета

Стил урок на седмицата: Аутфит за fashion номади

Летните пътешествия олекотяват душата, вълнуват с неочаквани срещи и изпълват с емоции...

All fashion преди 9 години

Летните пътешествия олекотяват душата, вълнуват с неочаквани срещи и изпълват с емоции, които често пазим чак до следващото лято. Да се събудиш в непознат град и да си готов да потеглиш към следваща дестинация за отрицателно време, без да губиш и минутка в премисляне на комбинации е изкуство, всъщност лесно за усвояване.

Ето няколко базисни неща, които със сигурност всяка от нас има в гардероба си, миксирани по лек, непретенциозен и много комфортен начин. Заемат нищожно място в куфара, а вършат чудеса в освобождаването на време за приключения.

За универсален номадски коктейл ще ни трябват: щипка винтидж, един класически елемент, нещо супер тренди и парченце утилитарност.

Винтиджа набавяме от къси деним панталонки, с разнищени краища, може и сами да си ги направим от чифт износени дънки. Т-шърт или топ в бретонско райе подсигурява класическия елемент, т.е. винаги да е уместно и шик.
Дозата утилитарност носят удобните сандали – тук даваме воля на въображението и комфорта, и избираме между statement piece, украсени с камъни, или пък чифт Birkenstock, другият хит на сезона, или дори Havaianas и лека парка с къс ръкав, за да сме свободни и подготвени за всякакъв обрат на плановете, от изгрев до залез.

Добавяме тренди намигване с клъч в анималистичен принт, който може да се разрастне до раница, побрала всички сървайвърски необходимости и се оставяме на уличките да ни водят напред, надалеч, към....









 

More from View Sofia

More All fashion