Следва

Street style вдъхновения... Градовете на райета

Стил урок на седмицата: Аутфит за fashion номади

Летните пътешествия олекотяват душата, вълнуват с неочаквани срещи и изпълват с емоции...

All fashion преди 9 години

Летните пътешествия олекотяват душата, вълнуват с неочаквани срещи и изпълват с емоции, които често пазим чак до следващото лято. Да се събудиш в непознат град и да си готов да потеглиш към следваща дестинация за отрицателно време, без да губиш и минутка в премисляне на комбинации е изкуство, всъщност лесно за усвояване.

Ето няколко базисни неща, които със сигурност всяка от нас има в гардероба си, миксирани по лек, непретенциозен и много комфортен начин. Заемат нищожно място в куфара, а вършат чудеса в освобождаването на време за приключения.

За универсален номадски коктейл ще ни трябват: щипка винтидж, един класически елемент, нещо супер тренди и парченце утилитарност.

Винтиджа набавяме от къси деним панталонки, с разнищени краища, може и сами да си ги направим от чифт износени дънки. Т-шърт или топ в бретонско райе подсигурява класическия елемент, т.е. винаги да е уместно и шик.
Дозата утилитарност носят удобните сандали – тук даваме воля на въображението и комфорта, и избираме между statement piece, украсени с камъни, или пък чифт Birkenstock, другият хит на сезона, или дори Havaianas и лека парка с къс ръкав, за да сме свободни и подготвени за всякакъв обрат на плановете, от изгрев до залез.

Добавяме тренди намигване с клъч в анималистичен принт, който може да се разрастне до раница, побрала всички сървайвърски необходимости и се оставяме на уличките да ни водят напред, надалеч, към....









 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.