Следва

Петъчна доза СЕКС: Иън Сомърхолдър

Обичта на известните: Брадли Купър и Сюки Уотърхаус вчера, сладки в сиво

Вчера в Калифорния Брадли Купър, разкошен просто с еднодневната си брада и класически бъбрек на Rayban, стиска здраво ръката на русото си и много младо бижу Сюки Уотърхаус...

Други преди 9 години

Вчера в Калифорния Брадли Купър, разкошен просто с еднодневната си брада и класически бъбрек на Rayban, стиска здраво ръката на русото си и много младо бижу Сюки Уотърхаус, докато отиват и си отиват от романтична закуска в кафене 3 Square. Двойката се оказа разделена за няколко дни преди този сладък момент - 22-годишната модел беше в Европа в последните седмици и едва преди дни долетя при любимия в САЩ. Междувременно 39-годишният холивудски рицар и Сюки бяха забелязани миналата седмица на тенистурнира "Уимбълдън" в столицата на Великобритания.

Двамата идеално си подхождат стилово, крачейки в очевидно не кой знае колко горещия ден - Сюки в сив сиучър, червениково оцветени шорти с приятен принт на халбички и сиви еспадрили, и същите, но със сребриста рамка, бъбреци Rayban като на гаджето и рошава прическа. Купър пък, облечен в светлосива тениска, носи закопчан по-тъмно сив сиучър и тъмен карго панталон, трицветна шапка и златисти авиаторки.

След закуската влюбените се впускат в лежерна разходка из града, срещайки се случайно и с някои познати, с които се спират да побъбрят.

По информация на британската преса, отношенията в двойката са толкова сериозни, че манекенката планира трайно преместване от Лондон в Лос Анджелис, за да заживее постоянно с партньора си.

Що се отнася до работата, Брадли току що приключи снимките си в "Американски снайпер" а Сюки очаква премиерата през октомври премиерата на филма "С любов, Роузи", екранизация по романа на Сесилия Ейхърн "Където свършва дъгата", разказващ трогателна тийнейджърска история.



 

More from View Sofia

More Други