Следва

Кръстиха нов вид буболечка на Дженифър Лопес

Петте любими парчета на Михаела Филева

Тя е смес от талант, излъчване и интелигентност - качества, рядко срещани накуп в един и същи човек, които веднага след първия й сингъл и осигуряват място във всяка една родна класация...

Music преди 9 години

Михаела Филева е едно от най-ярките имена на родната музикална сцена в момента. Тя е откритие на X-Factor или по-скоро на Мария Илиева, а след формата забелязана от Графа, който вижда огромния й потенциал и започва работа като продуцент с нея. И как не?

23-годишната певица, бихме казали, е прекрасна. Тя е смес от талант, излъчване и интелигентност - качества, рядко срещани накуп в един и същ човек, които още след първия й сингъл и осигуряват място във всяка една родна класация.

Хитовете “Опасно близки” с ВенЗи, “Когато ти трябвам” с Били Хлапето, “А дано, ама надали” с Графа и ВенЗи, самостоятелната балада “Приливи и отливи”, “Има ли начин” с NickName и последното парче на Били Хлапето, завземат първите позиции на всички чартове, а последният й сингъл “EdnoNaum”, който е вторият самостоятелен трак на Михаела и ще стане част от предстоящия й албум, според нашето скромно мнение, го очаква съвсем същото бъдеще.

Той съчетава по невероятен начин бързия и енергичен хип-хоп бийт, уплътнен от записани на живо брас линии, със специфичните вокали на Михаела, а динамиката на песента е перфектно уловена от режисьора на видеото Васил Стефанов и хореографа от The Center Радостина Точева. Гледаме видеото ТУК, а след това слушаме и петте любими парчета на изпълнителката, които днес намират място на нашите страници.

India.Arie - Ready For Love
Любима ми е заради това, че е един от любимите ми текстове, в който са моите мисли – “ще бъда търпелива, честна и вярна на мъж, който обича музиката, който обича изкуството, прекланя се пред духовното и мисли със сърцето си.” (“I will be patient, kind,faithful and true To a man who loves music A man who loves art, Respect's the spirit world, and thinks with his heart”)



Delilah - Inside My Love [Official Video]
Защото е най-чувственото парче на света...



Jill Scott – Better at Home (acoustic)
Защото е учебник за вокална техника и професионализъм...



Kurt Elling – My Foolish Heart



Chris Botti & Sting – My funny valentine (Live)
...защото е най-красивото лайв изпълнение. 



ВИЖ ЦЯЛАТА РУБРИКА ТУК >>>

 

More Music