Следва

Запечатано с целувка - нова версия на класическото червило на Guerlain

Малките тайни за красота на Кейт Ъптън

Кейт, която наскоро ни сподели, че увереността е най-голямата тайна за красота, е свела сутрешният си ритуал до 15 минути...

Celebrity beauty преди 9 години

Кейт Ъптън може и да има договор с козметичния гигант Bobbi Brown, но признава, че това не я прави експерт по красота. Вместо това тя се е оставила в ръцете на талантлив екип, който се грижи папараците да не открият никакъв пропуск във външния й вид, когато минава под безмилостните прожектори на червения килим.



„Добре, че имам помоща на моя екип, защото не винаги забелязвам онези дребни детайли, които хората обичат да гледат под лупа. Обикновено ставам закачлива след като седя един час на стола. И пак нищо не разбирам от коси и прически, но пък схванах няколко гримьорски трика през годините. Повечето талантливи гримьори започват да те гримират едва след като първо поговорят с теб – питат как мислиш, че изглеждаш най-добре, какво харесваш, все пак ти познаваш лицето си най-добре, знаеш какво ти отива по-добре от всеки друг. Но не всичко е толкова забавно, имам предвид, че гримьорите прекарват ужасно много време вглеждайки се от близо в лицето ти.”

Когато не е на червения килим, Кейт, която наскоро ни сподели, че увереността е най-голямата тайна за красота, е свела сутрешният си ритуал до 15 минути.

„Това е моят минимум, трябват ми 15 минути и съм готова, много е кратък – винаги си мия лицето, защото мисля, че е много важно, после слагам спирала, и ако нямам време за друго завършвам с ярко червило.”

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя