Следва

Weekend to-do list - Винтидж пикникът на Smugglers Swing Club

Дизайн за вдъхновение: Шарено по пода

Дали в някаква шарка или просто в един цвят, подът може да бъде истинско произведение на изкуството. Няма норми, няма правила и нищо не е забранено пред вдъхновението и силата на творческтото мислене...

All About Life преди 9 години

Дали в някаква шарка или просто в един цвят, подът може да бъде истинско произведение на изкуството. Няма норми, няма правила и нищо не е забранено пред вдъхновението и силата на творческото мислене.

Всъщност подът е също толкова важен, колкото и стените  - от керамика до винил и дори порцелан, или за каквото друго си помечтаят нашите боси крака. Идеите са безгранични.

А ако ни е нужно малко вдъхновение, може да надникнем в тези 12 стаи с изключително творчески подове, които много ни се иска да имаме у дома.:



Тези тъкани винилови плочки са част от колекцията Bolon Studio, които позволяват да се създаде уникална мозайка според личните предпочитания на всеки клиент. В случая неутрално сивите плочки са смело комбинирани с жълти, което създава динамика в стаята.



Една красива мозайка от сини и неутрални плочки, която създава усещането за песен, която се носи от тази бяла баня по дизайн на DAP stockholm.



Тази електриково синя шарка, по дизайн на дизайнерката Линзди Ланг, внася модерно усещане в иначе традиционния коридор. 



Отново електриково, но този път по дизайн на Карим Рашид. Този интериор е част от Nhow Hotel, наречен “The Music and Lifestyle Hotel”. Настилката е теракот и ламинат с един от графичните модели на Рашид. 



Kismet Tile и техните уникални модели за конвертируеми цветови варианти. За да бъдат възможностите безкрайни. 



Тази баня, проектирана от Christina Zamora, е направена от Hex Mix плочки от Heath Ceramics, които са част от техните Dwell Patterns - ръчно изработени плочки, разработени в сътрудничество с Dwell Magazine.



Ето една градска къща, проектирана от Studio Toogood, чиято баня в класически вид съчетава бели и цветни плочки тип рибена кост. Цветните са разпръснати произволно, като достигат и стените, създавайки единна среда.



Тази настилка може и да изглежда дървена, но всъщност това са порцеланови плочки от Beaumont Tiles.


 



More from View Sofia

More All About Life