Следва

През седмицата ще видим ОЩЕ...

Дарина Павлова се готви да става баба

Дарина Павлова се готви да става баба

People of art преди 9 години

Дарина Павлова очаква първото си внуче, което по план трябва да се появи на бял свят в началото на 2015-а.

Бизнес дамата нямала търпение да зърне наследника си от доведената й дъщеря Венцислава, която само преди дни сключи брак с арабин по време на пищна церемония във Флоренция. 




Дарина Павлова подарила бебешка количка за сватбата, а останалите подробности тя коментирa пред bTV: 

"От четири години Венци и Тарик са заедно, познаваме се. Беше невероятно тържество. Свидетели сме на тяхната любов", разказва с топъл глас тя, обяснявайки как всички шаферки подготвяли грима и прическите си на една голяма тераса. "Ползвахме водоустойчива спирала за мигли, нямаше размазани", през смях разкрива мащехата на булката, която с нетърпение очаква да види развитието на своя подарък.

Дарина разкри, че поддържа ежедневна връзка с децата си без да им досажда. "Оставям ги да си мислят, че не ги контролирам", казва тя. Не без гордост майката представи успехите на наследниците на Павлов. "Илия-Калоян завърши гимназия, приет е в Колорадо биохимия. Паола е много артистична. Тя завърши в Тексас изкуство, преподава йога", каза актрисата.

Като основа на всичко Дарина постави семейството. "Винаги има баланс между семейство, работа, приятели. Семейството е на първо място". Тя не скри, че в нейния живот бизнесменът остава на първо място. "Човекът, с когото заедно направихме нещо много хубаво, много красиво - семейство, любовта - това е Илия Павлов. Той ще остане, защото аз го виждам всеки ден в децата си, те продължават да носят това щастие, което аз съм имала с този човек", казва в заклюяение Дарина.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра