Следва

Плачете, момичета! Адам Лавин се ожени за Бехати Принслу

През седмицата ще видим ОЩЕ...

 Джейсън Сийгъл и Камерън Диаз се превъплъщават в главните роли на Джей и Ани – обикновени съпруг и съпруга, които след десетгодишно партньорство и две деца искат да подсилят любовната искра помежду си... 

Events преди 9 години

"Sex Tape"

Кога: 21 юли
Къде: В кината 

Актьорите: Джак Блек, Роб Кордри, Ели Кемпер, Роб Лоу, Камерън Диас, Джейсън Сигъл, Мелиса Пауло, Джеф Шадоу

Режисьорът: Джейк Касдан

Сюжетът: Джейсън Сийгъл и Камерън Диаз се превъплъщават в главните роли на Джей и Ани – обикновени съпруг и съпруга, които след десетгодишно партньорство и две деца искат да подсилят любовната искра помежду си. Твърдо решени да експериментират за благото на връзката си двамата записват тричасов видеоклип, в който демонстрират всички сексуални позиции и трикове от популярния речник “Удоволствието от секса”.

Всичко протича без проблеми до момента, в който Джей и Ани с ужас откриват, че интимното им видео е било откраднато. Това слага и началото на трескаво търсене на записа, което достига своята кулминация в една обикновена вечер. Вечер, която Джей и Ани никога няма да забравят.



"Чистката: Анархия"

Кога: 21 юли
Къде: В кината 

Актьорите:
 Франк Грило, Кармен Еджого, Зоуи Соул, Зак Гилфорд, Кили Санчес, Майкъл К. Уилямс, Едуин Ходж

Режисьорът: Джеймс ДеМонако

Сюжетът: Действието се фокусира върху търсещия отмъщение за смъртта на сина си Лео (Франк Грило), който нарушава едно от неписаните правила на „The Purge”, спасявайки живота на майка и дъщеря (Кармен Ехого и Зоуи Соул), както и върху млада двойка (Зак Гилфорд и Кейли Санчес), която е хваната неподготвена, след като автомобилът им претърпява авария. Петимата се държат заедно в опит да оцелеят, но нощта предлага прекалено много зловещи изненади.

 

"Самолети: Спасителен отряд"

Кога: 21 юли
Къде: В кината 

Актьорите: 

Режисьорът: Робъртс Ганауей

Сюжетът: "Самолети: Спасителен отряд“ е ново анимационно приключение за вторите шансове в живота, с участието на динамичен отряд от пожарогасителни самолети, отдадени на мисията да опазят историческия и природен парк „Връх Пистън“ от бошуващите горски пожари.

Когато световноизвестният въздушен състезател Дъсти разбира, че двигателят му е повреден и може никога повече да не се състезава, той решава да „превключи на друга скорост“ и да се впусне в света на въздушното гасене на пожари.

Дъсти обединява сили с хеликоптера и ветеран огнеборец Блейд Рейнджър и неговия смел екип, в който влизат енергична Враби - опитен самолет амфибия, мощния транспортен хеликоптер Вихролет, бившия военнотранспортен самолет Каби и смелия, оживен екип от високопроходими автомобили, познати като Парашутистите огнеборци. Заедно, безстрашнната група ще се изправи срещу мощен горски пожар, а Дъсти ще научи какво е необходимо, за да се превърнеш в истински герой.

 

 Още за събитията от седмицата може да четете тук

Още от днес (21 юли 2014):

 

Ан Хатауей и Кристен Стюарт станаха мъже... за нов видео клип

Седмица на модата за дипломанти

И ОЩЕ... 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?