Следва

Великите занаяти на България – Килимарството

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Христина Тушева

Чаровната блондинка, която в миналото си е била доста пълна, но е успяла да се пребори с излишните килограми и да извае тялото си с много спорт и подходящ режим на хранене, разкрива пред ViewSofia, как съумява да запази добрата си форма.

Health преди 9 години

Съвсем наближи моментът, в който ще трябва да се съблечем на плажа, да сме в отлична форма и в най-лошия случай да изглеждаме прекрасно в чисто новите си бански. И колкото по-скоро е почивката ни, толкова по-голямо е и старанието ни да се представим добре, пробвайки хиляди начини, за да постигнем фантастични резултати.

Има обаче, жени, които сякаш нямат никакви проблеми с външния си вид. Те са грациозни, красиви и сами по себе си привлекателни дами, които със самочувствие ползват телата си и дори успяват да ни накарат да им завидим понякога затова. На тези жени винаги сме им се възхищавали и не рядко сме се чудели как го правят те?! Как се отнасят към тялото си? Какво си хапват, за да не пълнеят? Как поддържат перфектната си форма?

И ето днес, имаме възможността да разберем част от тайните на една дама, на чиито перфектни форми можеше да се наслади всеки във второто издание на реалитито "Къртицата", а именно Христина Тушева. По образование художник, но по призвание боксьор, само преди няколко години тя открива, че именно рингът е мястото, на което се чувства истински свободна и въпреки късния й сблъсък със спорта, тя заслужено печели медал на Държавното първенство по бокс в категория до 48 кг. Едновременно с това Хриси е моден стилист, модел и автор на месечното онлайн издание за мода и изкуство Rich Guys Hunter (www.richguyshunter.com).

Чаровната блондинка,  която в миналото си е била доста пълна, но е успяла да се пребори с излишните килограми и да извае тялото си с много спорт и подходящ режим на хранене, разкрива пред ViewSofia, как съумява да запази добрата си форма.


 
Обикновено денят ми започва много рано сутрин с кафе и шоколад, след това ям само печени ядки (не съм почитателка на суровите, защото за моя организъм са трудно смилаеми), вечер се наслаждавам на по-обилна вечеря със семейството ми. Съпругът ми обожава да експериментира в кухнята и аз съм неговият основен дегустатор (както и двете ни кучета). Печена риба, месо ИЛИ салата - блюдото е само едно, но винаги е много специално приготвено. За да пазя фигурата си внимавам да не ям повече от едно ястие за вечеря (обедът и закуската са ми винаги едни и същи - шоколад и ядки), също така стриктно спазвам най-важното за фигурата и настроението си - всеки ден спортувам!

Откакто е лято обаче, започнах да спазвам нов режим на хранене през деня-сутрешният шоколад, замествам с мед, ядките с плодове. Вечер понякога пропускам вечерята и пия само плодово вино. Не съм почитателка на водата и никога не пия без да съм жадна, замествам я напълно с алое вера-напитка, която обожавам и пия през цялата година. Опитвам се стриктно да следя количествата на храната и течностите, които поемам и да компенсирам с още повече спорт, когато това се налага, както и никога не оставям организма си прегладнял-така поддържам желаната форма без специални диети и без риск от пристъпи на преяждане.


 

ВИЖ ОЩЕ >>>

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Теодора Духовникова

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Ромина Андонова

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Вяра Атова

 

More from View Sofia

More Health