Следва

Директно от PR-a: " Ива и Дара си носят дънките, но не и очилата!"

Младата майка Лара Стоун с прекрасна фигура в топлес фотосесия за Calvin Klein

Супермоделът Лара Стоун разкрива тайната как да влезем във форма след като родим...

Други преди 9 години

Супермоделът Лара Стоун разкрива тайната как да влезем във форма след като родим. Тя споделя за подуването на корема, изтънялата коса и всички останали неприятни неща, които идват след и по време на раждането. Заслугата за красивото тяло, което виждаме на снимките за Calvin Klein, изобщо не е на “майката природа”, а си е изцяло нейна.



Красивата блондинка разказва за любовта си към пържената храна по време на бременността и с какъв труд се е отказала да яде такива неща, за да успее да се напъха отново в дънките, които е носила преди да забременее.Тя е работила усилено, за да свали натрупаните килограми и е готова да покаже резултата на света в новата #mycalvins кампания на световноизвестния бранд, заснета от легендите Mert Atlas и Marcus Piggott. Кампанията е поглед назад към емблематичната реклама на Calvin Klein от 1990г.

30-годишната Лара спазва специалната Clean & Lean диета на James Dulgan, с помощта на която си възвръща прекрасната фигура.

“Бременността трябва да е най-страхотното време в живота на една жена. Всички сме чували истории за майките, които очакват своите деца, с които имат моментална и неразрушима връзка. По коремите им съвсем леко си личи, че са бъдещи майки, а краката им са страхотни. Сигурна съм, че такива бременности съществуват, но моята не беше от тях.” - откровено си признава младата майка.

Тя започва да носи дънки за бременни още на 9-тата седмица, косата ѝ е под всякаква критика, няма никаква енергия и постоянно е гладна. И въпреки че тя и бебето са в прекрасно здраве и като цяло бременността й е лека, топмоделът споделя, че не се чувства никак добре в кожата си в продължение на дългите 9 месеца. Като повечето жени Лара силно иска да остане във форма по време на бременността, но това се оказва изключително трудно. Още повече, когато през 5 минути ти се хапва нещо пържено. “Ние сме просто хора” - заявява младата красавица. “Най-важното нещо по време на тези 9 месеца е да отгледаш един малък човек вътре в теб. Като се замислиш, това е едно от най-невероятните чудеса в света.”

В днешно време жените са подложени на огромен натиск, за да изглеждат фантастично по време на бременност и да свалят мигновено натрупаните килограми, веднага след като излязат от болницата. Лара Стоун е категорична, че няма нищо против жените, които се подлагат на това, но за нея не е нормално.
Тя споделя още, че ѝ е отнело доста време, за да приеме промените в тялото си и факта, че въпреки усилията, не изглежда съвсем така, както е изглеждала преди.

“Тялото се променя много през този период и е необходимо време, за да се върнеш във форма.” - признава тя.

В момента младата майка е по-щастлива отвсякога и се радва на всяка минута от майчинството. Чувства се по-уверена и силна, защото всичко е така, както трябва да бъде. Радва се на прекрасното си дете и не се притеснява толкова за останалите няколко килограма, които са ѝ в повече.

More from View Sofia

More Други