Следва

Честит рожден ден, принц Джордж!

Директно от PR-a: " Ива и Дара си носят дънките, но не и очилата!"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от...

Други преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.

Ива и Дара си носят дънките, но не и очилата!

Отваряме летния гардероб на Ива Екимова и дъщеря й Дара и се оказва, че там на почетно място са дънките и очилата. В него задължително присъстват още елегантните и цветни дрехи и аксесоари. А специално за летния сезон стилната двойка майка и дъщеря добавиха и по няколко чифта модерни очила KWIAT („Квят”).

Носителката на приза БГ модна икона 2013 на Академията за мода споделя, че в началото е била скептична към хитовите цветни стъкла при очилата, но след като се сдобила с един ярък представител на тази тенденция останала много доволна от избора си. Тя допълва, че е консервативна по отношение на очилата, трудно изневерява на избрания модел и дълго избира преди да пристъпи към следващото бижу в колекцията си. Точно затова Ива и Дара се довериха на професионалните съвети на Павел Цветков от българската марка очила KWIAT, който им помогна да изберат актуални модели за лятото.



Водещата на „Жените говорят” и ПР експерт споделя още: „Привърженик съм на теорията, че родните марки трябва да се подкрепят. И каква беше изненадата ми, когато със задоволство отбелязах, че най-любимият ми модел на KWIAT с метални рамки и цветни стъкла обра точките сред приятелите ми в сравнение с идентичен модел от марка с американски произход, закупена от водещ италиански концерн!”

Като модна икона, Ива съчетава прецизно различните стилове на обличане и очилата като моден аксесоар. Спортните модели с тънки метални рамки са за свободното време и отдих, а класическите модели – за напрегнатото работно ежедневие.



При Дара има повече свобода в комбинациите, но всяка от двете си носи нейните очила. Не е така обаче с дрехите. Напоследък Дара взима все повече неща от гардероба на Ива – най-често цветните й джинси, както и няколко топа. Тя все по-рядко копира и стила на елегантната си майка с изключение на това, което успява да "открадне" от личния й гардероб. Първият път, това се случило, когато Ива потърсила свои любими дънки, а Дара се прибрала от танци, именно с тях. „Не й се скарах, но я помолих следващия път поне да ме предупреди.”, казва Ива.



Да носиш един размер дънки с дъщеря си, говори наистина добре и определено не е случайно. Дара се грижи за фигурата си с модерни танци, а Ива от години е посветена на фитнеса и след две годишно прекъсване се връща отново в залата. „Щастлива съм, че бързо възвърнах добрата си форма. Убедена съм, че грижата за себе си е признак на уважение както към себе си, така и към другите. Споделям максимата на Аликзандър Маккуин, че: „За да изглеждаш красиво облечен, е нужно да изглеждаш красиво и съблечен". А това важи с пълна сила за ваканционния летен сезон!



В куфарите за почивката си в Гърция Ива и Дара задължително слагат бански, слънчеви очила, кецове и няколко от топ-четивата за сезона – Ахмед Юмит за Ива и Джон Грийн за Дара.
















 

More Други