Следва

Кои са победителите в играта на ViewSofia & La Roche-Posay ANTHELIOS XL

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Понякога всеки от нас се нуждае от малко вдъхновение или от няколко думи, които да върнат усмивката ни и да докажат, че... животът е хубав...

Celebrities преди 9 години

Понякога всеки от нас се нуждае от малко вдъхновение или от няколко думи, които да върнат усмивката ни и да докажат, че... животът е хубав, а единственото, което се иска от нас е просто да му се наслаждаваме и да го живеем. Понякога тези думи са най-истински и силни, казани от деца.

Доказателството са тези малчугани, които отговорят на въпроса "Какво е любов", а отговорите са повече от смислени, вдъхновяващи и даващи простичко обяснение защо, как и какво всъщност е истински да обичаш:

Карен, 7 години

"Когато обичаш някого, клепачите ти подскачат нагоре и надолу и очите ти излъчват звездички".



Били, 4 години

"Когато някой те обича, той произнася името ти различно. Ти просто знаеш, че името ти е чисто, произнесено от него".



Боби, 7 години

"Любов е това, което е в стаята с теб на Коледа, ако ти спреш да отваряш подаръците си и се заслушаш".



Синди, 8 години 

"По време на моя рецитал по пиано, когато излязох на сцената, много се страхувах. Видях колко много хора има в залата! Всички ме гледаха. И видях татко, който ми махна с ръка и ми се усмихна. Той беше единственият, който направи това. Повече не се страхувах. Това е любов".



Джесика, 8 години

"Наистина не трябва да казваш на някого "Обичам те", ако не мислиш така. Но ако го мислиш, то трябва да му го казваш много пъти, защото хората забравят".



Томи, 6 години

"Любов е, когато една стара жена и един стар мъж са още приятели, макар че се познават много добре".



Дани, 7 години

"Любов е, когато мама прави кафе на татко и сръбва от чашката му, преди да му я даде, за да е сигурна, че е хубаво и няма да го опари".

More from View Sofia

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.