Следва

10 знаменитости, които се нуждаят от здраво похапване

NOISIA превземат SOLAR SUMMER

Дръм енд бейс чудото от Холандия ще бъде подкрепено и от лондонския DJ DIMENSION и българите High Roll...

преди 9 години
Първични, оригинални, емоционални – така може да определим холандците NOISIA. Тяхното динамично и отличително дръм енд бейс звучене ще превземе CACAO BEACH във втората вечер от SOLAR SUMMER 2014. На 26 юли NOISIA ще застанат зад пулта за една нощ с неочакван край. Вечерта ще открият Еxo, High Roll и лондонския дръм енд бейс гуру DIMENSION, които ще нажежат обстановката на плажа още в ранните часове на нощта. Точно ден преди това, горещото откриващо парти на SOLAR SUMER е на легендарния Richie Hаwtin, който идва с собствено шоу, 5 членен екип и 3-ма гост диджеи.
 
За по-малко от десетилетие NOISIA, стават известни с несравнимите си технически умения, благодарение на които брилянтно съчетават характерните дръм енд бейс линии с много и различни други стилове. Като резултат – NOISIA изпъква с множество авторска музика към трейлърите на холивудски блокблъстъри като Transformers 3: Dark of the Moon, музика за видео игри, ремикси и продуциране на парчета на някои от най-популярните артисти в света. Част от тях са Skrillex, Labrinth, deadmau5, Mark Knight ft. Skin, The Prodigy, като дори записват няколко парчета за албума на KORN “The Path of Totality”.    
 

Robert Etheridgе,  известен като DIMENSION, е дръм & бейс DJ и продуцент от Лондон. Още на 15, Роб открива електронната музика и разбира какво е да си музикален продуцент.  Оттогава Робърт не изоставя страстта си и никога не поглежда назад. С подкрепата на имена като Andy C, Chase & Status, Annie Mac, Zane Lowe, Friction, Danny Byrd, Culture Shock, Cyantific и Wilkinson, DIMENSION е готов да експлодира. Негови сетове са звучали по BBC Radio 1 и Cyantific Music, а на 26 юли ще го видим и за първи път на CACAO BEACH.
 
Мартин Попов (Konspirator) и Димо Пангелов (Mocks) са едни от най-емблематичните артисти на българската електронна сцена. Още в зората на дръм енд бейс културата в България, двамата заявяват своето място сред най-добрите диджеи на H.M.S.U. Твърди привърженици на нестандартния ритъм и въпреки че всеки от тях следва своя път, споделят общата си страст към музиката под името HIGH ROLL, като стават едни от малкото български артисти, чиято продукция е издавана от чуждестранен лейбъл.
 
Билетите за SOLAR SUMMER 2014 се продават в мрежата на Eventim.bg, YALTA CLUB и Cacao Beach Club
 
Програма за SOLAR SUMMER 2014:
25.07 Richie Hawtin, Paco Osuna, Fabio Florido, Liubo Ursiny
26.07 Noisia, Dimension, High Roll, EXo, Ogonek
01.08 Nicole Moudaber (6 hours set)
02.08 Fedde le Grand (6 hours set)
09.08 Marco Carola (5 hours set)
10.08 Armin Van Buuren, Julian Jordan
15.08 Mark Knight (6 hours set)
16.08 Jamie Jones, Shaun Reeves
22.08 Loco Dice, Benny Rodrigues, Hector
23.08 Sandy Rivera, Sonny Fodera
29.08 Victor Calderone (6 hours set)

More from View Sofia

More