Следва

Цветен разкош: Лупита Нионг'о за френския ELLE

Спечели двойна покана за партито на RICHIE HAWTIN

Kато твои добри приятели ти даваме възможността да си спечелиш заслужено двойна покана за вълнуващата юлска нощ. Ето и условието...

Music преди 9 години

Дългоочакваното, 11-то поред издание, на най-голямото електронно събитие на Балканите – SOLAR SUMMER, стартира след броени дни!

25 юли е датата, на която ще се пререже лентата на горещия летен фестивал, на който в 6 поредни уикенда и 10 партита, CACAO BEACH ще посрещне най-големите имена от световната денс сцена.

Специално за откриването на единствения фестивал за електронна музика в България SOLAR SUMMER 2014, кралят на детройтското техно и абсолютният иноватор RICHIE HAWTIN се завръща в България с концепцията Мinus, 5-членен екип и 3-ма гост диджея. Техно гуруто ще застане зад пулта на CACAO за една незабравима нощ, в която ще ни понесе в новите си музикални търсения.

Заедно с RICHIE зад пулта ще застане един от най-успешните и обичани диджеи на Испания – PACO OSUNA, както и италианската изгряваща диджей-звезда FABIO FLORIDO, който напълно ни уверява в сентенцията, че „най-доброто тепърва предстои“. Към тях ще се присъедини и емблематичния за българската електронна сцена – резидентът на YALTA CLUB, LIUBO URSINY. Тримата диджеи, специално избрани от RICHIE за повода, ще нажежат обстановката и ще подгреят публиката за внушителното шоу, което HAWTIN подготвя месеци наред специално за българските си фенове.

Уникален, вдъхновяващ и оригинален – така накратко можем да опишем техно гуруто RICHIE HAWTIN. Диджеят, продуцент и концептуалист RICHIE вече 20 години изпъква и се доказва като абсолютен лидер в съвременната електронна музика. Редица албуми, музикални проекти, както и настоящия му суперуспешен лейбъл М-nus зареждат електронната сцена с многообещаващи артисти, част от които ще видим зад пулта на SOLAR SUMMER 2014.

Разбира се, няма как да се пропусне подобно преживяване, затова като твои добри приятели ти даваме възможността да си спечелиш заслужено двойна покана за вълнуващата юлска нощ. Ето и условието...



1. Отиди на нашата фейсбук страница и се отбележи на снимката на партито, която вече сме публикували там.

2. Върни се тук и в коментарната форма напиши името, с което се представяш във фейсбук, както и истинското си такова, ако то се отличава от предходното.

3. Стискай силно палци за късмет.


Имаш точно 24 часа, за да участваш, защото утре, точно по обяд, ще изтеглим печелившия. Пожелаваме ти успех!

More from View Sofia

More Music