Следва

Нашият нов приятел HTC One M8. Запознайте се!

Red Bull дава крила…

Глътка чиста радост! С това ни зареди RedBull преди дни, когато...

All About Life преди 9 години

Глътка чиста радост! С това ни зареди RedBull преди дни, когато ни увлече и увенча с удивителен финал в едно страхотно Journeyversity приключение с парапланери, планински въздух и голяма група ентусиасти-смелчаци. Организирани стегнато и бодро, побързахме да се измъкнем от София рано сутринта в един красив юлски ден, и се насочихме към Сопот – едно от най-подходящите места за парапланеризъм по нашите земи. Насреща ни - широки поляни с пасящи кончета, голяма синя RedBull шатра, която да ни скрива от яркото слънце и дълга маса, отрупана със сладки и солени шедьоври на хапването на открито. 

С чисто сърце признаваме, че приятелската атмосфера, звучащата музика и кръжащите в небето цветни крила ни накараха да се почувстваме като развълнувани деца, които усещат, че предстои да им се случи нещо прекрасно. И то наистина се случи… и надмина очакванията! Още докато се приготвяхме за полета, гледахме напред и виждахме земята от толкова високо, че беше като разграфена, сякаш я гледаш от самолет. Не изпитвахме страх, а само луди пеперуди в стомаха. Най-яркият момент, за който и сега като се сетим, изпитваме див прилив на енергия, определено беше... излитането.



Петър – страшно симпатичен инструктор, в когото имахме късмета да се вкопчим, за да не паднем и да не ни е срамно много страх, вика силно зад нас: „Тичай! Тичай!” Правим точно две крачки и вече сме се отделили и тичаме във въздуха. Идеята да се затичаш смело напред към нищото и да се отлепиш за секунди от земята, направо зашеметява, по най-хубавия начин, дори и само да си го представиш.

Истината е, че, ако си позволиш да изпиташ вълнение преди да изпиташ страх и ако повярваш, че няма да паднеш, а ще полетиш – тогава ти остава само да се радваш и наслаждаваш на разтърсващото усещане за свобода. И докато се реехме горе, се чувствахме безкрайно щастливи, беше ни удобно да седим на малкото столче във въздуха и да размахваме ръце и крака. И ти се иска да летиш, и още, и пак, и пак….





















More from View Sofia

More All About Life