Следва

Face to face с един приключенец: Денка Абрашева (част 2)

Честит рожден ден, принц Джордж!

Принцът на Кеймбридж Джордж Александър Луи, или просто принц Джордж, днес навършва една годинка...

Други преди 9 години

Принцът на Кеймбридж Джордж Александър Луи, или просто принц Джордж, днес навършва една годинка. 

Най-младият от наследниците на британския престол ще отпразнува с чаено парти своите бурни 365 дни, част от които ние с удоволствие проследихме и отразихме на страницата на нашата медия.



От първата му публична изява, на изписването му от болница Сейнт Мери, само дни след раждането, до обиколката му на Австралия и Нова Зеландия, когато беше на осем месеца, малкият принц не е спирал да ни пленява с всяка стъпка по пътя си. Благодарение на пухкавите си бузки и игрива личност той буди симпатии у всеки, независимо дали си взаимодейства с животните в зоопарка или си играе с косата на майка си.





Принцът, стана ясно преди дни, дори вече ходи сам и смело прави първите си стъпки, без никаква помощ или да се подкрепя на странични предмети. 



Наследникът на Уилям и Кейт няма да бъде затрупван с подаръци за рожденния си ден, по препоръка на родителите му, а приближен до семейството издава, че те са взели това решение, след като получил толкова много подаръци тази година, че вече нямало място за нови.

Сред гостите на рождения ден на първа линия ще бъде прабабата на Джордж, кралица Елизабет Втора, чичо му принц Хари, семейството на Кейт - баба Карол Мидълтън и сестра й Пипа, която бе определена наскоро за "леля на годината". Двете бяха хванати в бебешки магазин в Лондон, където избираха подарък за малкия. Двама членове на кралската фамилия няма да присъстват на тържеството. Заради ангажименти в Шотландия принц Чарлз, дядото на Джордж, и съпругата му Камила Паркър-Боулс ще пропуснат партито.











More from View Sofia

More Други