Следва

Кристоф Лемер напуска модна къща Hermés

Семеен ден: Хайди Клум или момичетата - задъжително на ток

Някак си на плажа не личеше колко слаба е майката на 4 деца и световен топ...

All fashion преди 9 години

Някак си на плажа не личеше колко слаба е майката на 4 деца и световен топ модел, немкинята Хайди Клум. Облечена обаче в черно, комбинирано от слим дълъг панталон, черен потник и високи обувки Saint Laurent, отново в черно, госпожа Клум изглежда просто като фиданка.

Вчера в Ню Йорк Хайди Клум заведе децата си на ресторант. Избраното място е Nobu, а дамите изглеждат брилянтно. И двете млади госпожици - 10-годишната Лени и 4-годишната Лу носят обувки на ток, точно като звездната си 41-годишна майка. На обяда са присъствали и синовете на Хайди - 7-годишният Джоан и 8-годишният Хенри, в по-непретенциозни одежди, трябва да се признае.

По-голямата щерка Лени носи синя рокля с пайети и високи черни обувки, досущ като на мама. По-мъничката Лени е избрала многоцветна преливаща рокля и сребърни сандали.
В косите й се вее виолетово цвете.



Според запознати в момента Хайди Клум се опитва да продаде къщата си в Брентуд в Югоизточна Англия, като обявената цена е 25 милиона долара. Моделът купи къщата заедно с бившия си съпруг Сийл, а след развода я запази. През 2010 двамата придобиха имота за 14.2 милиона долара, след което манекенката успя да му направи ремонт, да го обзаведе отлично и да посади розова градина.









More All fashion