Следва

Робърт Дауни Джуниър е най-скъпо платеният актьор

Как да носим: Късите топове

Преди няколко сезона те направиха триумфално завръщане в актуалната мода, но...

All fashion преди 9 години

Преди няколко сезона ТЕ, нахално скъсени и озадачаващо пестеливи, направиха триумфално завръщане в актуалната мода. Тогава обаче изглеждаше, че това е само поредната чудновата тенденция. В крайна сметка, устойчиво присъстващи в топ модата на топлите последни няколко сезона, тези интригуващи дрехи се ползват с доста противоречива репутация сред дамите, бидейки със сигурност не най-лесното нещо за носене.

За изненада на всички, оголващите коремчето топове си извоюваха място в летния гардероб, а и повечето от нас откриха начин да ги носят с удоволствие и стил. Заклеймени като хит от 90-те , днес те са по световните подиуми, възхвалявани от Balenciaga до Chloe. Основната разлика, с която ще избегнете ретро звученето на аутфита си, е да скриете пъпчето.

Дали с пола с висока талия или с панталон, световните стрийт стайл звезди и фешън блогъри постоянно ни показват своите версии на crop tops стилизиране. Ако имате ужда от вдъхновение, независимо от вече устойчивата тенденция, ето няколко добри примера, придружени от съответните трикове, за да изглеждат нещата добре!

Форми като сладка круша



Има вариант, в който crop top може да създаде един от най-комплиментарните силуети за момичета с "вкусни" извивки. Два са ключовите момента – убедете се, че топът стига точно до вертикалният център на гръдния кош, което пък е най-тясната част от тялото на всяка жена. След това миксирайте с перфектно седяа пола с висока талия. Идеална комбинация!

Пикантни извивки



Пример за които е Ким Кардашиан, както и живо доказателство, че има изпитана, вярна и работеща формула за носене на тенденцията. А именно, удължен crop top, достигащ точно до естествената линия на талията. Добавете само пола тип молив, също до линията на талията – така всички извивки ще бъдат с една подчертана централна точка, а талията ще изглежда супер тънка.

Красота ++



Разбира се, и дамите с по-пищни форми могат да си позволят да са на върха на crop вълната, всичко е въпрос на пропорции – изберете топ, който не е съвсем тесен по тялото, но и не е много свободен, и го съчетайте с обем в долната част, който увеличава пропорциите. Така наистина ще подчертаете всичките си активи. Друг печеливш сет би бил топ с дълъг ръкав и свръхобемна пола.

Мини Дамите



С образец Мирослава Дума, биха могли да напишат цяла книга, за това как миньончетата са убиец в crop top комбинациите. Просто трябва да изберат по-обемен, структуриран топ, с подсилени рамена и квадратен силует, а панталоните или полата с висока талия ще свършат останалата работа... да ги направят много по-високи и стройни.

Правоъгълен силует



Ако имате спортен силует и носите твърде къс топ може да се окаже, че изглеждате прекалено момчешки. Вместо това, за да смекчите излъчването си и да придадете повече женственост на силуета изберете винтидж вдъхновен топ, леко издължен и свободен, и комбинирайте с макси пола с висока талия. Подобен сет ще повдигне линията на бюста и ще издължи бедрата, а талията ще изглежда по-фина от всякога.

Висока и слаба



Ако сте момиче с по-слаба и фина структура, най-добрият crop top би бил този, който пада на естествената талия, само леко занижена. Закачливото разкриване на няколко сантиметра кожа около средата на фигурата само ще ви издължи още повече, а и ще подчертае фината линия.

Спортна натура



Гордеете се със супер стегнато тяло, постигнато с много труд и пот, и заслужавате награда – да се похвалите с постиженията си по най-добрия начин. Заложете на спортен топ, дори тип спортно бюстие и по-свободен, торбест панталон. Разголете малко повече плът и колекционирайте възхитени въздишки!

Като пясъчен часовник



Ако кръстчето ви е свръх тъничко, а всичко останало е по-скоро нормално, поздравления, момичета – току що спечелихте от crop top лотарията! По-къси топове и панталони и поли със средно висока талия ше изглеждат страхотно на фигурата ви. Не се притеснявайте да акцентирате тънката талия. Само е добре да се избягват издължени и свободно падащи топове, тъй като могат да размият в диплите си красивия ви силует.

Обърнат триъгълник



Ако забелязвате, че раменете ви са малко по-широки от бедрата, то топ с гол гръб ще е вярното решение за вас. Той минимизира ширината на раменния пояс и торса, а в замяна на това подчертава талията. Миксирайте с обемна пола, за да издължите бедрата си в женствен силует и бъдете прекрасни!

Красив бюст



Ако горната половина на тялото ви е малко по-обемна, или пък сте леко срамежлива, опитайте страхотно оригиналното наслояване на топ върху риза. В някой по-хладен ден със сигурност ще нажежите обстановката около вас и ще съберете горещи погледи.











More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.