Следва

Mediaresearch и Nielsen Group в стратегическо партньорство

Лана Дел Рей призна: Била съм с много мъже от музикалната индустрия

Лана Дел Рай, очарователната ретро икона, скандализира почитателите си с най-новото парче от последния си албум, F****d My Way Up To The Top, и с признанията дошли покрай него...

People of art преди 9 години

Лана Дел Рай, очарователната ретро икона, скандализира своите почитателите с най-новото парче от последния си албум, Fucked My Way Up To The Top, и с признанията дошли покрай него.



Певицата разказа в интервю, че в текста на песента се съдържа част от нейната история и някои факти относно личния й живот, с които до този момент никой не е бил запознат: "Знаеш, че съм била с много мъже от музикалната индустрия. Но никой от тях не ми е помогнал по някакъв начин в това да се издигна. Това дори е леко дразнещо за мен!"



И докато гореспоменатите разочаровния са разбираеми, то нейната кариера със сигурност не е възпрепятствана от последвалите известността й флиртове.

Връщайки се съвсем малко назад във времето, си спомняме, че хубавата америкaнка бе сгодена за рокера Бари Джеймс Онийл, а след раздялата им името й започна да се спряга във всевъзможни комбинации. Като например с това на модния фотограф Франческо Кароцини, Мерилин Менсън, Асап Роки и дори с това на вокала на Guns and Roses, Аксел Роуз.



Признанията на певицата идват малко след като тя пусна новия си албум и изобщо не бихме се учудили, ако това е средство, с което тя да привлече повече внимание върху него. Не сме забравили, че някъде преди месец, госпожица Дел Рей отново скандализира пресата с признания. Тогава тя говореше затова, че би искала да е мъртва в този момент и на тези години.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра